Jaruška umřela po operaci mandlí: Dýchaly za ni přístroje, pak přišla rána... Malá je po smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jaruška umřela po operaci mandlí: Dýchaly za ni přístroje, pak přišla rána... Malá je po smrti!

Smutné místo ve školní lavici plné dopisů spolužáků.
Smutné místo ve školní lavici plné dopisů spolužáků. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Šťastný život mladé rodiny se během několika okamžiků změnil v peklo a nakonec v naprosté zoufalství. Dcerka Jany Nemčekové (27) z Kytlice na Děčínsku Jaruška (†7) umřela jen několik dní po operaci mandlí. Jak z ničeho nic může nastat v životě ostrý střih, popsal po její smrti i přítel Jany, který s ní Jarušku vychovával. Jeho slova vhánějí do očí slzy...

„Donedávna jsem se těšil ze života. Mám krásnou přítelkyni s krásnou sedmiletou dcerkou. Koupili jsme si barák, který jsme dali do kupy. V sobotu jsme se chtěli stěhovat. Dcerka byla po operaci mandlí, samozřejmě v Děčíně. V pondělí večer ji odvezla rychlá – šíleně krvácela z pusinky. Tam ji i s přítelkyní dali na obyčejnej pokoj, ani jednou za noc tam nepřišel doktor. Ráno, když jsem dorazil, malá nikde. Teprve nás čekalo to nejhorší, malá je ve vážném stavu na ARO. Dýchaly za ni přístroje a teprve pak byla převezena do Ústí nad Labem. Tam dělali, co mohli, aby ji zachránili. Mozek z 98 % poškozen. Ve středu jsme jeli domů s lepším pocitem, že se to trochu zlepšilo. Ale ve čtvrtek v 5.20 hod. přišla rána, kterou jsme neustáli. Malá je po smrti…“

Nemocnice, kde Jaruška umřela, se brání. „I přes maximální snahu lékařů kvůli selhání základních životních funkcí zemřela,“ okomentoval Jiří Vondra, mluvčí Krajské zdravotní, kam obě nemocnice spadají.

Doktory poženou před soud!

před soud!Rodina včera strávila dopoledne na policejní stanici, kde podali na nemocnici trestní oznámení. „Dnes jsme podali trestní oznámení na nemocnici v Děčíně a lékaře tamního oddělení ORL. Kriminalisté nás požádali, abychom se od této chvíle k případu do jeho prošetření nevyjadřovali,“ řekla Aha! včera odpoledne nešťastná maminka.

Záhadné úmrtí blízkého? Nemocnici zažalujte!

O radu, jak by lidé, kterým v nemocnici zemře za zvláštních okolností někdo z blízkých, měli postupovat, jsme se obrátili na renomovaného pražského právníka JUDr. Jana Černého (na snímku).

1 Nejprve svou stížnost adresujte na Českou lékařskou komoru. Podnikněte souběžně další krok.

2 Snažte se s nemocnicí domluvit tak, aby přiznala svou chybu. Je třeba mluvit i o odškodnění.

3 „Pokud to nelze, doporučuji poslat civilní žalobu na soud příslušný k místu nemocnice. Soud z vlastní iniciativy osloví znalce a ti vypracují znalecké posudky,“ říká Černý.  Jejich vypracování by nemělo trvat déle než dva měsíce.

4 Podle toho, jak dopadnou znalecké posudky, by dalším krokem bylo podání trestního oznámení.



Přečtěte si
nefertair....@...
26. 3. 2018 • 14:39

Ted jsem dočetl ten to hnusný článek mohu jen konstatovat jednu jedinou věc jděte do toho tohle se nesmí víckrát opakovt je to něco nechutnýho naši doktoři stojí za velký HOVN---tak to banální operaci a nezvládnou to !!!!!!!!co to tam bylo za velký hovado držím vám palce a de jte jim co proto hlavně že nemocnice dostala zaplaceno za SMRT MALE DIVENKY k terá měla celý život před sebou měli by je všechny zavřít ti co za to můžou a hlavně přednostu nemocnie toho bordelu uopřimnou soustrast A:S:

khajatat
5. 2. 2014 • 04:00

Chudák rodina .... Jsem zvědavá jak to celý dopadne

khajatat
5. 2. 2014 • 03:15

Jsem zvědavá jak to dopadne

kajatat
19. 4. 2012 • 18:27

ty kravo jedna pitomaja sem strejda tebe bych chtel potkat a srazil bych te jednou ranou k zemi a kopl bych do tebe jak do psa

amanecka23
19. 4. 2012 • 14:15

Ty přiblblá Krá.o!!!!!!!!!alcadec je příbuzná Jarušky!!!!!!!Takže jí nemůsíš přát nic horšího!!!!!!Na smrti naší malé Jarušky se určitě nekocháme!!!!!!!!!Jedinej cizej člověk kterej tady psal debilní komentáře jsi ty !!!!!A do márnice může jit ty pracovat!!!!!!!!!!!!!!! Ty se svíma chladnyma komentařema tam patříš!!!!!!!!!!!!!!!A ten nadpis jsi přehnala ty bezcitnáááááááááááááááááá stvůůůůůůůůrooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.