Vévéčka jsou OBTÍŽNÝ HMYZ! John jako hovado, Škárka jako škvor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vévéčka jsou OBTÍŽNÝ HMYZ! John jako hovado, Škárka jako škvor!

Vít Bárta a Radek John
Vít Bárta a Radek John (ČTK)

Sbírka obtížného hmyzu! Nic jiného ta parta potížistů, která před dvěma lety zapomněla do volebního programu připsat vyvolávání vládních krizí, nepřipomíná. Jen si vezměte události posledních dnů.

Strana má problém s podivným financováním, její guru Vít Bárta a další »hmyzáci« bzučí u soudu kvůli úplatkům a papírový předseda Radek John mává demisemi svých ministrů, protože vláda prý ztratila důvěru lidí.

Jakmile však ODS s TOP 09 řeknou, že klidně půjdou do předčasných voleb, John stáhne ocas (i vydírání demisemi) a zaleze do písku jako brouk mravkolev.

Ani proto není divu, že kdyby byly volby dnes, dostaly by Věci veřejné jen 1,4 procenta hlasů. A do Sněmovny je potřeba rovných pět procent...

Přečtěte si
selmalita
6. 4. 2012 • 10:13

je ten,kdo si jako novinář dovolí napsat něco podobného a také diskutující zmanipulovaní médii.Pokud jsou VV hmyz tak štípou především korupčníky a jim podobné.Za to teď sklízejí nadávky zmanipulovaných b.bečků.Naopak ODS a TOP 09 jsou křišťálově čistí až na každodenní průšvihy na které často právě VV upozorňují.Právě proto pokud půjdu k volbám budu volit VV.

montevideo
6. 4. 2012 • 09:56

Vždy jsem si myslela, že Kokta z Novy je jen neobyčejně hloupý člověk. Nicméně jsem dospěla k názoru, že je zjevně postižený (tímto se všem postiženým omlouvám). Vypadá jako když má Dawnův syndrom a tváří se a mluví také tak. O "myšlenkách" ani nehovořím.

kecyvpeci
6. 4. 2012 • 09:45

nechci bejt sprostej, ale př pohledu na tyhle dva týpky mě jediný "slušný" slovo nenapadá..(((

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.