Vepřové, kuřecí, hovězí... Jak poznat čerstvé maso? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vepřové, kuřecí, hovězí... Jak poznat čerstvé maso?

Šéfkuchař Hynek Šír.
Šéfkuchař Hynek Šír. (Aha! – Karel Kopáč)

Začíná velikonoční víkend a není snad rodina, která by dnes či zítra nejela na větší nákup. V košíku jistě nebude chybět maso a uzenina.

Jak poznat, že nás nevodí řezníci za nos a nenabízí nám potraviny, které mají už to nejlepší za sebou? Tohle radí šéfkuchař restaurace 7 Tacos Hynek Šír.



Přečtěte si
bobina
7. 4. 2012 • 08:04

když nás učí,jak poznat čerstvé od zkaženého! Čerstvost by měla být samozřejmostí ne??? Co dělají kontrolní úřady??? Málo se u nás trestá,směšné pokuty a tak jíme jen odpad! Oni by si to rozmysleli všichni,kdyby se jim porážka,výrobny a prdejny pozavíraly a ne jen směšně vyhrožovalo a pokutovalo jen omylem!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.