VIDEO Opilý lobbista Roman Janoušek: Boural, srazil ženu a utíkal před policisty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VIDEO Opilý lobbista Roman Janoušek: Boural, srazil ženu a utíkal před policisty!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lobbista Roman Janoušek havaroval opilý ve svém porsche v pražské Michli. Po nehodě chtěl z místa ujet a srazil ženu nabouraného auta. Před policií se pak dal na útěk, ale marně...

Policisté jej ale dostihli na Pankráci, kde jej podrobili dechové zkoušce, při níž Janoušek nadýchal 2,2 promile alkoholu v krvi. Při střetu s policií chtěl z místa utéct, ale to se mu nepodařilo.

Video se připravuje ...


„Řidič Porsche Cayenne zezadu narazil do volva. Z něj vystoupila řidička a chtěla nehodu řešit, muž se však rozjel a srazil ji," popsala nehodu serveru iDnes.cz mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

"Nemám žádný názor, stalo se tu něco divného, až zjistím co, tak vám to řeknu," vyjádřil se Janoušek těsně po nehodě, přičemž bylo znatelné, že se mu pěkně motá jazyk.

Jednapadesátiletá žena byla podle mluvčí záchranky Jiřiny Ernestové s otřesem mozku převezena do motolské nemocnice. Janouška, který je blízkým přítelem bývalého pražského primátora Pavla Béma, ještě dnes čeká výslech.



Autor:  cam

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.