Ženatý vlivný lobbista Roman Janoušek: S přítelkyní na Seychelách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ženatý vlivný lobbista Roman Janoušek: S přítelkyní na Seychelách!

Janoušek kontroluje, jestli něco nezapomněli na letišti…
Janoušek kontroluje, jestli něco nezapomněli na letišti… (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Pláž, golf, teplé vlny Indického oceánu, atraktivní hnědovláska… Takovou idylku si v minulých dnech užíval vlivný lobbista Roman Janoušek (43) na Seychelských ostrovech, v oblíbené destinaci smetánky.

Na tom by nebylo v případě úspěšného a bohatého muže v nejlepších letech nic divného. Snad jen kdyby podstatně mladší kráska, s níž v neděli po poledni z letadla na pražské Ruzyni vystoupil, nebyla někdo jiný než jeho manželka Simona (36).

S mladou ženou se šedá eminence pražských »kmotrů« zdržela jen chvíli v letištním VIP salonku, aby si mezitím nechali naložit zavazadla včetně drahého golfového vybavení. Odsud je odvezl šofér v Janouškově novém luxusním mercedesu.

Návrat musel být pro pár děsným šokem. Zatímco ještě před pár dny mohl svoje tváře nastavovat sluníčku na souostroví, kde teploty neklesly pod třicet stupňů, v Česku jej v neděli přivítalo jen nevlídné počasí. Ještěže si měl možnost na pokles teploty zvykat už při mezipřistání na cestě ze Seychel. V neděli ve 13.25 totiž přilétl linkou Emirates z Dubaje, kde teploty dosahovaly »jen« 25 stupňů.

Svým výletem s neznámou kráskou Janoušek ale pěkně riskuje. Pokud to není mladší sestra jeho manželky, mohou mu nastat krušné časy. Vždyť na Simonu je napsána jejich nově postavená vila v pražském Podolí v ceně asi 60 milionů korun! Janouškova manželka například také od roku 2004 spoluvlastní firmu Chrisi Praga, v jejichž orgánech původně působil její manžel…

Galerie »hříchů« Romana Janouška

Lobbista se umí šikovně otáčet v byznysu, přičemž podle všeho dokáže dobře využít svých vlivných přátel...

✔ Podle zlých jazyků je šedou eminencí pražského magistrátu a ví, jak na zakázkách získat pořádné peníze.

✔ Jeho Medea Kultur měla od roku 2002 s Všeobecnou zdravotní pojišťovnou smlouvu o reklamě a propagaci za 12 milionů korun ročně.

✔ V roce 2004 vyhrála výběrové řízení na výrobu Listů hlavního města Prahy společnost Tardus. Její polovinu vlastní společnost Chrisi Praga, v jejímž představenstvu Janoušek v té době působil.

✔ Spojován bývá se stavební firmou Navatyp, která získává od magistrátu řadu zakázek.

Roman Janoušek (43)

Lobbista se silnými vazbami na významné politiky, zejména na bývalého pražského primátora Pavla Béma (ODS). O Janouškovi se spekuluje, že byl zapleten do řady podivných kauz, které připravily pražskou kasu o desítky milionů.



Přečtěte si
ververonika
12. 1. 2012 • 23:19

nejedná se o žádnou "děv.ku",ale o manželku pana Janouška,Simonu.

ververonika
12. 1. 2012 • 23:18

Na fotografiích s panem Janouškem je jeho manželka Simona,páni redaktoři by si měli nejdřívě ověřit zda to co píšou,je skutečně pravda..

popocatepetl
12. 1. 2012 • 11:01

Jj, akorát že ze 100% za vaše peníze.

veselabublinka
10. 1. 2012 • 20:10

Prachatý přesto nespokojený v životě!

vungtao
10. 1. 2012 • 15:30

ona panna, on vzorný plátce daní a čestný podnikatel s velkým zaměřením na charitativní činnost - vždyt i té sousedce chtěl dát televizi, že si postaví plot, manželku Simču chtěl nechat doma odpočinot a nevystavovat ji teplotním šokům a ta dívenka?To vůbec není šl...šlala...pka. Ta mu jela jenom podržet. Golfové hole přece. Pokud se bude natáčet druhý díl Hranařů, oba bych obsadila do hlavních rolí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.