Miroslav Dvořák, ředitel firmy, které připadlo ČSA a Letiště Praha a Roman Janoušek, lobbista se zájmem o Letiště Praha: Jsou to sousedi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miroslav Dvořák, ředitel firmy, které připadlo ČSA a Letiště Praha a Roman Janoušek, lobbista se zájmem o Letiště Praha: Jsou to sousedi!

Když vám dojde v domácnosti cukr, popadnete hrnek a jdete si ho trochu půjčit od souseda. Když něco dojde šéfovi Českého aeroholdingu Miroslavu Dvořákovi (41), může také zaběhnout jen o dům vedle, a třeba rovnou s kufříkem. Jeho sousedem totiž není nikdo jiný než šedá eminence pražských »kmotrů« Roman Janoušek (43)!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

seram
25. 12. 2011 16:45

Tady je hezká ukázka toho jak si žije horních deset tisíc.Milióny které si normální člověk neušetří ani náhodou.A to nejsou jen peníze,které investovali do vil kolik ještě mají aut adalší peníze šli jistě na vybaveenosti.Takový bohatec by musel mít od revoluce plat okolo osmdesáti tisíc a to by musel vše někam ukládat měsíčně a našetřil by jen na vilu.Prostě tady něco smrdí a je vidět,že i okolí je vůbec nezajímá.Jsou to sobci a snobové.Proč se naně už někdo nepodívá zblízka vždyŤ to už je do nebe volající.Tady v této republice je to už opravdu nesnesitelné vláda neomezeně okrádá všechny přemrštěnými daněmi.Všichni jsou v něčem namočeni a stále se nic neděje.Bojí se otevřít nějakou rozkrádačku protože by vyplavala další a další.Všichni se drží svého postu urputně né proto,aby dělali něco pro národ,ale proto aby si nahrabali hlavně pro sebe a celé příbuzenstvo.Toto rozkrádání nastartoval Klaus a od té doby v tom pokračovaly všechny vlády bez vyjímky až do dneška.Vládě nejde o budoucnost republiky,ale o vlastní prospěch jinak by tací Vondro­vé,Hře­bíčko­vé.Bé­mové,­kalou­skové a jím podobní museli být dávno za katrem a byl by jim zkonfiskován věškerý majetek.Na netu byl výpočet kolik celá vláda přibrala na váze.A to bylo na osobu.Žerou si jak králové,ale pracují tak za půlku normálního dělníka a to jsem to ještě přehnal.Platy si odsouhlasují sami tak se neošidí.Dal bych jim průměrný výdělek a osobní hmotnou zodpovědnost.A až by se jim snížili platy tak bych to přepčítal znovu a znova by dostaly průměr ato bez zvláštních příplatků.Museli by se tak starat aby se zvedla ve státě produktivita.Pan Kalousek by musel taky doložit zaplacenou složenku za státní dluh,který rozpočítal a že ho zaplatila celá jeho rodina když se cítí na svém postu tak nenahraditelný.A ještě by měli všichni vrátit ty miliony co si rozdělili na konci roku na minis­terstv­ech/tz­v.př­ebyt­ky/.ODS by mělo vrátit peníze co vzali z důchodového fondu za Topolánka.

vungtao
13. 12. 2011 11:43

je všechno normální, ale dočasu. Už se to začalo hýbat a říkají nám to i hvězdy. První, kdo Dvořákovi vletí do účesu, nebudou naštvaní piloti či letušky (letiště připomíná velkým tunelem spíše metro), ale naštvaní sousedé, kterým pánové postavili ohyzdnou zed, aby nebyli rušeni. No, nebojte se, dočkáme se.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.