Kateřina Brožová: Umělá prsa! Bývalý šéf mafie Ivan Jonák promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kateřina Brožová: Umělá prsa! Bývalý šéf mafie Ivan Jonák promluvil

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová

VALDICE/PRAHA – Bývalý šéf mafie Ivan Jonák (50) si nebere servítky! Z valdické věznice, kde si odpykává osmnáctiletý trest za zorganizování vraždy své manželky, mluví velmi otevřeně. A nešetří opravdu nikoho! Ani sexbombu Kateřinu Brožovou (38), s níž se prý znal v dobách své největší slávy.

Svlékla se, a pak...

„Nechala se vycpat v oblasti »Dejvic«, její prsa číslo čtyři jsou vycpaná!“ tvrdí Jonák. A dokonce přiznává, že mu krásná herečka a zpěvačka před lety dělala striptýz! „Kateřina bohužel v otázce striptýzu značně předběhla dobu. Svlékala se přede mnou už dávno předtím, nežli stál Discoland Silvie, a to u mě v bytě. Musím uznat, že v té době byla opravdu úžasná a bylo se opravdu na co dívat,“ vzpomíná Ivan Jonák.

„Ostýchavá naštěstí vůbec nebyla a já, jakožto nemrava, jsem si přišel opravdu na své. Kačena byla pouze v kalhotkách, ale ty více odhalovaly, nežli skrývaly. Víte, tenkrát se nosily takové ty bavlněné, bílé a s obrázky. Ani už nevím, co na těch obrázcích bylo, ale to ostatní vidím dodnes! Velice zřetelně. Bylo to hezké,“ zasní se velký milovník žen Ivan Jonák ještě dnes.

S Kateřinou Brožovou si ale nic nezačal, protože byl ženatý, a jeho tehdejší manželka Věra prý šila Brožové tehdy módní strečové minisukně. „A já to platil. Žena jí asi záviděla to nadšení pro striptýz a Kačenu mi přísně zakázala! Už ani vozit jsem ji nesměl a kecat s ní v noci v autě. Je pravda, že mě Kateřina později o práci striptérky žádala, ovšem tehdy o tom spolurozhodovala i manželka, takže z toho sešlo. Ale to, co mi předváděla doma předtím, mi dovoluje tvrdit, že by byla nejspíš nejlepší. Má pro tuto práci obrovský talent. Rozená striptérka. Vždyť není divu, její maminka byla baletka,“ chválí striptýzové a taneční nadání Brožové Ivan Jonák.

A co na to sama křehká herečka? „Pan Jonák se asi zbláznil, protože to, co vykládá, snad ani nelze normálně komentovat. Pouštět se do křížku s bláznem, který sedí za vraždu vlastní manželky, je z mého hlediska nebezpečné. Cítím se tím ohrožena. Jsou to lži a snaha na sebe upozornit. Pan Jonák se veze na mém známém jméně. Jinak naprosto nechápu důvod, proč hovoří o někom, s kým se prakticky nepotkal. Žil před dvaceti lety v sousedství mých rodičů a já jej znala stejně jako manželku jen od vidění. Do jeho Discolandu chodila polovina lidí z branže, ale já tam nikdy nebyla, a od revoluce jsem ho už nikdy neviděla,“ řekla deníku Aha! Kateřina Brožová.

7.11.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.