Adolf Hitler měl syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adolf Hitler měl syna!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nacistický vůdce Adolf Hitler (†56) dokázal celý život tajit nemanželského syna! Zplodil ho během 1. světové války s tehdy šestnáctiletou Francouzkou Charlotte Lobjoieovou. Chlapec jménem JeanMarie svého otce nikdy nepoznal, matka ho dala k adopci. Těsně před svou smrtí v 50. letech mu ovšem tajemství prozradila…

Na počátku 2. světové války narukoval JeanMarie Loret do francouzské armády, v jejíchž barvách nevědomky bojoval proti vojskům svého otce. Ten se k němu nikdy nepřihlásil, jen posílal matce alimenty.

Loret měl ze šokujícího zjištění deprese. Překonával je nadměrným množstvím práce, neměl koníčky a nechodil mezi lidi. Informaci si ale dlouho nechával pro sebe a váhal, jestli ji má vůbec zveřejnit. Až na konci 70. let svůj strach překonal a vydal knihu jménem »Tvůj otec se jmenoval Hitler«.

Tenkrát zpovědi nikdo nevěřil, proto v těchto dnech vychází její druhé vydání rozšířené o nové důkazy. Loret měl např. stejnou krevní skupinu, rukopis i rysy ve tváři.

Utajený syn německého tyrana zemřel v roce 1985 ve věku 67 let. Jeho potomci by podle Loretova právníka měli mít nárok na autorské poplatky z prodeje Hitlerovy slavné knihy Mein Kampf.

Autor:  kat

Přečtěte si
majojo
19. 2. 2012 • 22:52

Kdyby už ho bulvár musel narvat někomu do rodiny,, doporučuju, ať se podívají na foto nedávno zesnulého Otty von Habsburg.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.