Královna plesu očima Terezy Sabáčkové: Inspirace antickou krásou je in! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Královna plesu očima Terezy Sabáčkové: Inspirace antickou krásou je in!

Monika - Je milé v záplavě krinolínových sukní na plesech vidět i splývavou siluetu v antickém stylu, která dává vyniknout dívčí, přirozené kráse. Bílá barva v kombinaci se zlatou aplikací ke křehké blondýnce krásně sedne.
Monika - Je milé v záplavě krinolínových sukní na plesech vidět i splývavou siluetu v antickém stylu, která dává vyniknout dívčí, přirozené kráse. Bílá barva v kombinaci se zlatou aplikací ke křehké blondýnce krásně sedne. (www.kralovnaplesu.cz)

Před několika dny odstartovala na webu deníku Aha! exkluzivní soutěž Královna plesu, v níž hledáme nejkrásnější fotku dívky v plesovém oblečení z plesového prostředí.

Každý týden vybíráme tři soutěžní snímky, které pro vás hodnotí přední česká návrhářka Tereza Sabáčková, autorka šatů pro Ivetu Lutovskou, Ivanu Jirešovou, Evu Čížkovskou, Veroniku Novou nebo Michaelu Dolinovou. Tady je ochutnávka první trojice ohodnocených fotografií s komentářem.

Chcete se také zúčastnit soutěže o titul Královna plesu a vyhrát skvělé ceny za 120 000 korun? Nahrajte své fotky už teď na www.ahaonline.cz/kralovna nebo www.kralovnaplesu.cz. A nezapomeňte, soutěžíme i v kategorii Retro, tedy fotek pořízených před rokem 1990.

1163657:gallery:true:true



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.