Milí příznivci pohodového luštění, | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Milí příznivci pohodového luštění,

Luštěte s Aha! Křížovkami a vyhrajte
Luštěte s Aha! Křížovkami a vyhrajte (Profimedia.cz)

tak pravá zima je konečně tady a s ní i všechny radovánky, které k ní neodmyslitelně patří. Proháníme se po sjezdovkách, běžkujeme a o zábavu mají postaráno i naše děti. Jenže…možná právě vy si místo řádění ve sněhu kurýrujete chřipku, se kterou jste museli ulehnout do postele. Nedělní Aha! Křížovky vám poradí, jak se s tou potvorou poprat, aby se vás co nejdříve pustila a nezanechala žádné následky. Připomeneme legendární Priessnitzův obklad a těm, kteří chřipce úspěšně odolávají, dodáme i několik rad, jak ji vůbec nechytit.

Pokud už ležíte v posteli, jistě vám přijdou vhod naše zábavné křížovky o peněžitou výhru. Každá kačka do rodinného rozpočtu se počítá, a my budeme držet palce, aby se na vás usmálo štěstí.

A jestli se v peřinách s bylinkovým čajem už opravdu hodně nudíte, můžete si přečíst rozhovor s krásnou Jitkou Kocurovou, kterou proslavila role průvodkyně Pamely v oblíbené komedii Účastníci zájezdu. Pochlubila se exkluzivními fotografiemi se svým malým synem Tomáškem. Ten je teď tím nejdůležitějším bodem v jejím životě.

Nechybí ani rubrika vaření, v níž představíme lahodné recepty z rukou skutečných odborníků na gastronomii. Upečte si s námi třeba voňavou pomerančovou bábovku nebo sladké čokoládové suflé!

Pravidelný horoskop pro každé znamení na dva týdny dopředu sestavil Vítek Kuntoš. Kdo z vás potká novou lásku a komu se bude dařit v práci?

 

Hodně inspirace a příjemného luštění přeje

 

Lucie Cigániková

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.