Rozzuřený šéf Hells Angels: Nastoupilo na něj komando! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozzuřený šéf Hells Angels: Nastoupilo na něj komando!

Po zuby ozbrojení policisté střeží příjezdovou cestu.
Po zuby ozbrojení policisté střeží příjezdovou cestu. (pro Aha! – Michal Baloi)

Údajný vůdce motorkářského gangu Hells Angels v Čechách se včera v Točné u Prahy postavil exekutorům, když mu chtěli zabavit jeho motocykl! Incident řešila policie a její po zuby ozbrojená zásahová jednotka.

Kolem sedmé ráno exekutoři přivolali k asistenci policii, když je muž, kterému přišli zabavit majetek, odmítl vpustit do domu. „S policisty nakonec komunikoval a nechal exekutory pracovat,“ popsala teprve začátek incidentu mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

V 11 hodin vzplály motorkářovy vášně podruhé, a to v okamžiku, kdy mu chtěli exekutoři zabavit motocykl! „Choval se jako šílený. Skočil na motorku a křičel: »Vrátím se a nebudu sám! Počkejte, co s vámi udělám!« Pak ujel,“ popsal Aha! svědek události.

Exekutoři tedy přivolali policii podruhé a ta zůstala na místě, až dokud nepobrali vše, pro co přišli. Muž se ale nevrátil, a tak žádný další konflikt nebylo třeba řešit. „Prověřujeme, zda muž, který údajně po exekutorech hodil nějaký předmět, nejednal protiprávně,“ dodala Kropáčová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.