Ministr financí Kalousek: Sakra, kde mám ty úspory vyšťourat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ministr financí Kalousek: Sakra, kde mám ty úspory vyšťourat?

Lepší holub v hrsti...
Lepší holub v hrsti... (ČTK – Stanislav Zbyněk )

Tak moc včera opozice bránila projednávání vládních reforem ve Sněmovně, až se ministři u předsednického stolku začali nudit. Nejvíce to bylo znát na ministru financí Miroslavu Kalouskovi (TOP 09). Odložil brýle na dálku a začetl se do knihy. A při tom prováděl »nosní hygienu«.

Mezitím se levicoví poslanci snažili zdržovat hlasování o důchodových, zdravotnických a sociálních reformách, které Sněmovně vrátil Senát. Jenže na to jejich vládní kolegové zareagovali šibalsky. Prosadili, že se může jednat v kuse, ve dne v noci, i o víkendu. A také omezení řečnění na deset minut. Zdržování je tedy opozici k ničemu.

„Uděláme všechno pro to, aby reformy neprošly,“ prohlásil ještě před schůzí šéf ČSSD Bohuslav Sobotka. A nelhal. Kromě obstrukcí sociální demokraté připravili petici. Pokud ji podpoří dost lidí, bude to levice chápat jako podporu, aby »sejmula« vládu.

Autor:  ex

Přečtěte si
bobosa
2. 11. 2011 • 20:31

Skus to z ***.e ty zasrane.j ***.u.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.