9 let za bodání do dětí! Kvůli ztracené lásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

9 let za bodání do dětí! Kvůli ztracené lásce!

Fotografie
Fotografie (internal)

Za pobodání tří dětí na sídlišti v ostravské části Zábřeh si Radim (17) definitivně odpyká ve vězení devět let. Rozhodl o tom včera Vrchní soud v Olomouci.

Mladík po rozchodu s přítelkyní bezdůvodně zaútočil s nožem v ruce postupně na tři chlapce ve věku 15, 13 a devět let. Šlo mu jen o to vybít si vztek po rozchodu. Jen díky rychlé lékařské pomoci žádného nezabil. Třináctiletého bodl do jater.

Nejmladšího hocha bodl celkem dvanáctkrát například do krku, břicha, zad nebo třísel a zranil mu ledvinu, žaludek i plíci. Z místa poté utekl. Obžalovaný se hájil tím, že děti nechtěl zabít.

„Napadení těch tří chlapců probíhala postupně během necelých 40 minut. Obžalovaný šel cestou směrem k domu, kde bydlela jeho bývalá dívka. V podstatě koho potkal, toho bodal,“ podotkl předseda senátu. Podle něj je pro mladistvého výjimečný devítiletý trest přiměřený.

Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.