Zloději s krumpáčem se skrz rybářskou prodejnu prokopali do bankomatu: Odnesli si půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zloději s krumpáčem se skrz rybářskou prodejnu prokopali do bankomatu: Odnesli si půl milionu!

Z bankomatu zmizelo půl milionu korun.
Z bankomatu zmizelo půl milionu korun. (pro Aha! – Marek Lukeš, PČR)

Neuvěřitelné! S krumpáčem a kladivy se vydali zloději vybrat peníze z bankomatu v Uherském Ostrohu na Uherskohradišťsku. A jejich nájezd byl úspěšný – odnesli si minimálně půl milionu korun!

Po zlodějích zůstala jen díra ve zdi a vypáčený bankomat. „Jde o velmi netradiční krádež. Pachatelé se nejdřív oknem vloupali do prodejny s rybářskými potřebami. Odtud se pak probourali do místnosti s bankomatem. Pomocí kotoučové brusky ho otevřeli a odnesli z něj všechny bankovky,“ vylíčil detaily geniálně jednoduché krádeže mluvčí policistů Aleš Mergental.

„Museli si to perfektně připravit. Šli najisto, věděli kam kopnout. Mně zmizelo jen pár drobností a plátěná taška, do té si zřejmě dali ukradené peníze,“ krčí rameny provozovatel rybářské prodejny Martin Rehberger.

Zloději museli při bourání zdi a páčení bankomatu dělat obrovský rámus. Přesto nikdo ze sousedů nic neslyšel. Policisté mají z místního bankomatu těžkou hlavu – za posledních 10 let byl totiž vykraden už čtyřikrát!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.