Ubodal barmanku před jejím synem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ubodal barmanku před jejím synem!

Vasil Gavryliv tvrdí, že si na vraždu nepamatuje.
Vasil Gavryliv tvrdí, že si na vraždu nepamatuje. (Aha! – Marek Hofman)

Vraždou vietnamské barmanky, matky tří dětí, se včera začal zabývat soud v Táboře. Obžalovaný je Ukrajinec Vasil Gavryliv (37). Ženu napadl letos na apríla v nonstop baru v Táboře.

Gavryliv tvrdí, že půjčil Vietnamce 25 tisíc korun. Když je po dvou měsících chtěl vrátit, řekla mu, že je ještě nemá. Protože byl opilý, vzal nůž a začal jí vyhrožovat. Žena mu dala peníze z výherního automatu a také z trezoru. Chtěl další.

„Když mu řekla, že nemá, začal ji nožem ohrožovat. Prosila ho, ať ji nechá být, ať ji nezabíjí, ale on jí zasadil do hrudi dvě rány, z nichž jedna byla smrtící,“ řekl Aha! soudce Zdeněk Kučera.

V zázemí spal její syn (11), kterého křik a prosby probudily. Bál se, a tak vyběhl, až když slyšel, že muž odchází. Maminku našel chroptící v tratolišti krve. Přivolal hned policii a záchranku, ta ale ženě pomoci nemohla.

„Nepamatuji si, co jsem udělal. Moc mě to mrzí,“ řekl u soudu Ukrajinec. Hrozí mu až 15 let vězení nebo výjimečný trest.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.