Poznáte lupiče-troubu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poznáte lupiče-troubu?

Lupič nervózně přešlapuje před hernou.
Lupič nervózně přešlapuje před hernou. (PČR)

Lupič, který přepadl hernu v Ostravě, chtěl znepříjemnit práci policii. Z počítače ukradl cédéčko, o kterém se domníval, že obsahuje záznam jeho tváře z bezpečnostní kamery. Ve skutečnosti na něm byla hudba. Svou podobu tak před kriminalisty neukryl...

Muž přišel do herny a tvrdil servírce (25), že potřebuje rozměnit peníze. Když dívka otevřela trezor, vytáhl na ni nůž. Vyděšená servírka pachateli vydala šrajtofli, lupič tak získal asi 15 tisíc.

Video se připravuje ...

Ženu pak zamkl na toaletě. Našli ji až technici, kteří v herně opravovali elektřinu.Když dorazili policisté, zjistili, že lupič kromě peněz vzal i cédéčko, o kterém se domníval, že obsahuje záznam z kamery.

Video se připravuje ...

Kamerové záběry ale byly uloženy jinde, takže si ho mohli kriminalisté dobře prohlédnout. „Jde o muže ve věku 35 až 40 let, vysokého zhruba 175 cm, vlasy měl učesané na pěšinku a mluvil plynule česky,“ popsala lupiče nešiku policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Policisté teď žádají veřejnost o pomoc.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.