Opravdový samec z Brazílie: Má 50 dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opravdový samec z Brazílie: Má 50 dětí!

Nadsamec Luiz Costa de Oliveira...dětí má jako smetí.
Nadsamec Luiz Costa de Oliveira...dětí má jako smetí.  (Aha! – Martin Přibyl)

Dětí má jako smetí. S jejich počítáním si nikdy hlavu nelámal. Jisté ale je, že stále čiperný brazilský stařík Luiz Costa de Oliveira (90) zplodil nejméně padesát potomků! Co ho k tomu vedlo? Prý se mu prostě vždycky hrozně líbily ženy...

O existenci kondomů sice tenhle nadmíru plodný muž z Campa Grande musí mít přinejmenším ponětí, nicméně se je zřejmě rozhodl zcela ignorovat.

„Tím nejlepším, co Bůh kdy stvořil, jsou ženy,“ netají se náklonností k opačnému pohlaví vilný stařec, jehož sexuální apetit ale zřejmě zůstane drtivou většinou žen nepochopen. Potomstvo totiž plodil nejen s manželkami, ale i se švagrovou, a dokonce tchyní!

S první ženou má 17 dětí. Když mu zemřela, oženil se s Marií Franciskou da Silvou (64), s níž rozšířil rodinu o dalších 17 členů. Druhou manželku ale podváděl s její sestrou (tedy svou švagrovou) Ozelitou Franciskou (58), která mu dala dalších 14 ratolestí!

A jeho vášni neušla dokonce ani tchyně Francisca Marie (89), s níž počal přinejmenším dvě děcka. „Můžu mít i další děti, o kterých nevím. Prostě tomu nejde poručit,“ říká zhýralec, který je i stonásobným dědečkem a třicetinásobným pradědečkem! A tajemství jeho úspěchu?

„Byl prostě k ženám  laskavý. O děti i o domácnost se vždy staral,“ nedá na přeborníka dopustit manželka Maria Francisca.Luiz a jeho družina nyní žijí ve třech domech. Jména všech si stařík nepamatuje, a ani to snad po něm nikdo nemůže chtít.

A zda má ještě sílu dál plodit? „Poslední dobou mi milování už moc nejde, ač jsem jinak úplně zdravý,“ krčí rameny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.