Ray (17) šokuje Berlín: Neví, kdo je! Zahrabal otcovu mrtvolu v Česku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ray (17) šokuje Berlín: Neví, kdo je! Zahrabal otcovu mrtvolu v Česku?

Fotografie
Fotografie (internal)

Za dveřmi berlínské radnice se 5. září ozvalo nesmělé zaklepání. Stál tam asi sedmnáctiletý mladík s batohem na zádech. Představil se jako Ray. Nic víc o sobě neřekl.

Věděl jen to, že posledních pět let strávil s otcem Ryanem v německých lesích. Ten ovšem koncem srpna spadl ze srázu a zemřel. To on mu poradil, kam se má v případě nouze obrátit...

Odkud záhadný lesní chlapec pochází, není známo. Mluví plynně anglicky a trochu německy. Bohužel si ani přesně nepamatuje, kde pohřbil otcovo tělo. Dokonce nelze vyloučit, že se místo jeho věčného odpočinku nachází na území České republiky! Ray ví jen to, že přišel z jihu. Od otcovy smrti uplynuly dva týdny, než se do Berlína dostal.

V pohotovosti tedy není jen německá policie, ale také české, britské a rakouské úřady. Spolu s chlapcem se snaží vypátrat trasu, kudy do Berlína přišel. Lingvisté zkoumají jeho přízvuk ve snaze zjistit, odkud přesně pochází.

Jeho zdravotní stav je dobrý, nemá na sobě známky násilí, jen asi tři roky starou jizvu. Ray s tátou vyrazili do lesů před pěti lety, když jeho matka Doreen zahynula při autonehodě. Odkud, to je ovšem zatím záhadou...

Autor:  kat

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.