Karel Rachůnek a Jan Marek: Chtěli děti a těšili se, až zmizí z Ruska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Karel Rachůnek a Jan Marek: Chtěli děti a těšili se, až zmizí z Ruska!

Jan Marek s manželkou Lucií a »malým Honzíkem«.
Jan Marek s manželkou Lucií a »malým Honzíkem«. (archiv Jana Marka)

Měli spoustu plánů. Chtěli další děti, užívat si zasloužené výdělky z drsné KHL. Jan Marek se netajil tím, že chtěl v Rusku skončit. „Přál si hrát ve Spartě. Litoval toho, stýskalo se mu,“ řekl kamarád z dětství Martin v Jindřichově Hradci.

„Mluvil jsem s ním v sobotu. Říkal mi, že musí vydržet ještě měsíc, než za ním přijede rodina,“ vzpomínal útočník Sparty Petr Ton. Jan a Lucie Markovi koupili na jihu Čech dům, chtěli ho rekonstruovat. V pražských Chabrech mezitím přebudovali rodinné sídlo. Přemýšleli o dalším dítěti.

Stejně jako Karel Rachůnek. Těšil se, že si odkroutí poslední rok v zahraničí a vrátí se domů. „Tolik si přál hrát  v jednom týmu s mladšími bratry Ivanem a Tomášem. Chtěl třetí děcko, už toužil být u rodiny a nikam neodjíždět,“ vyprávěl Aha! jeden ze spolužáků ve Zlíně. Nic z toho už čeští hokejisté nestihnou...



Přečtěte si
leonysek
21. 9. 2011 • 22:59

Co ty jsi za svini, ty co píšeš tenhle poslední odkaz, z takových lidí mi je fakt zle!!!! Ty si asi myslíš, že hrát hokej je asi sranda že..tihle kluci trávili dětství na ledě, místo aby se ***li po hospodách s kamarády, tak tvrdě dřeli, protože ion ten hokej je dřina, naváleli se odma na gauči a nečekali, jesli jim nějaká šance na úspěch spadne do klína. To že byli kde byli a dělali co dělali byklo proto, že takové nabídky se prostě neodmítají, ano už z toho důvodu, že chtěli sebe i své rodiny zabezpečit, jak jen to bylo možné..tady by to nikdy neměli. A oni musejí, rpotože ten sport by je neživil věčně, muuseli každý den počítat s vážným úrazem, nikdy nevěděli, kdy budou muset zkončit.....kamarád se znal osobně s Janem Markem, říkal, že kdyby byli všichni lidi tak slušní jako byl on, tak by tady na té planetě nebyl takový hnuj, jako jsi právě ty!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.