»Atomovka« nad Vsetínem! Přírodní úkaz vyvolal paniku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

»Atomovka« nad Vsetínem! Přírodní úkaz vyvolal paniku...

V záři červánků vypadal mrak podobně jako atomový hřib i se svým zlověstným prstencem.
V záři červánků vypadal mrak podobně jako atomový hřib i se svým zlověstným prstencem. (infomet.cz, ara)

Velké zděšení vyvolal bouřkový oblak na Vsetínsku, vypadající jako zlověstný »atomový hřib«. Lidé telefonovali na meteorologickou službu a někteří i na tísňové linky.

Mrak totiž při západu slunce dostával zlověstnou nachovou barvu, navíc z něj šlehaly blesky statické elektřiny. Naštěstí se ukázalo, že je to jen zajímavý přírodní úkaz.

„Jde o Cumulonimbus Incus, bouřkový oblak kovadlinového tvaru. Jsou s ním spojena nebezpečí silných větrných střihů, krupobití a prudkých dešťů. Omezuje letecký provoz, protože je zakázáno do něj vlétávat,“ uvedl Petr Dvořák z Českého hydrometeorologického ústavu.

Přečtěte si
ondrejovic
14. 1. 2013 • 17:11

Ziadna atomovka ale ani prírodný úkaz. Myslíte si že len tak z ničoho nič vznikne zaujímavý prírodný úkaz na oblohe z ktotreho šlahaju blesky? Je to spôsobené tajnými zbranami USA. Tento huhvalec nabitý statickou elektrinou je niečo z teslovej dielne. Bohužial ale zneužitý vládou a negativnymi mimozemštanmi aby zostrojili prístroje ktoré ničia prírodu a život na zemi. Atomovky už nie su v mode a takysto do vojny už nikto nepojde pretože nikto nedoveruje svojim vladam. Na druhej strane je rok 2013 a zbran sa od tej doby dosť zmodernizovali. čiže nečakajte nuke, ale niečo nové , niečo čo si ani neviete predstavit. Ježiš je s vami.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.