Mafiáni od Holubu se vracejí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mafiáni od Holubu se vracejí!

Zásah v restauraci U Holubů byl nebývale razantní a vyvolal silné emoce a spory.
Zásah v restauraci U Holubů byl nebývale razantní a vyvolal silné emoce a spory. (: archiv)

PRAHA – Ruská mafie hlásí návrat do Česka! Chobotnice, rozprášená po zásahu v pražské restauraci U Holubů před 11 lety, ožívá. Jedna z hlavních postav příběhu, někdejší šéf smíchovské restaurace Anatolij Katrič, se už dokonce do Česka vrátil!

Rus Katrič chtěl v Česku utratit desítky miliard...

Razii ve známém podniku U Holubů v květnu 1995 předcházela anonymní informace, že se tu sešly dva ruskojazyčné gangy, solncevský a solomonský, a chtějí si tu rozdělit sféry vlivu. Navíc se tu údajně chystala vražda bosse jednoho z gangů, Sevy Mogileviče! Policie se obávala gangsterské války, a připravila proto rozsáhlý zásah. Pozatýkáno tehdy bylo na 200 lidí, řada z nich pak dostala zákaz pobytu v Česku.

Relativní klid teď ale skončil. Policie totiž zjistila, že tehdejší šéf podniku U Holubů Anatolij Katrič se vrátil, prý aby v Česku investoval své peníze. Podle jeho právníka šlo o desítky miliard korun! Navíc je zřejmě ve spojení s bývalým agentem Státní bezpečnosti Pavlem Minaříkem, smutně proslulým plánováním útoku na vysílač Svobodná Evropa!

Katrič má pobyt v Česku stále zakázán a policie ho proto vyzvala, aby zemi opustil. Česká televize s odvoláním na jeho právníka uvedla, že tento požadavek Katriče velmi rozčílil! A co víc: vrátit se k nám prý chystají i další kdysi vyhoštění Rusové.

8.10.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.