Z obžaloby násilníka Strauss-Kahna: Strkal jí penis do úst | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z obžaloby násilníka Strauss-Kahna: Strkal jí penis do úst

Neoholený a unavený Strauss-Kahn.
Neoholený a unavený Strauss-Kahn. (Foto ČTK/AP, Profimedia.cz)

Obhajoba: Vůbec v hotelu nebyl! Ze znásilnění hotelové pokojské obviněný předseda Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn (62) sice v pondělí navrhl, že složí kauci 17 milionů korun, soudkyně jej přesto z vazby nepustila.

A tak byl francouzský miliardář převezen do věznice na ostrově Rikers, která má pověst nejtemnějšího a nejpřísnějšího newyorského žaláře! Ne nadarmo se jí přezdívá »Hrobky«...

Ortel si unavený a neoholený politik vyslechl v místnosti č. 130 v pondělí o půl jedné tamního času. Musel si na něj ale chvíli počkat. Na dřevěné lavici seděl mezi drogovými dealery, drobnými zlodějíčky a bezdomovci.Ve tři čtvrtě na jedenáct dostal šanci poradit se s právníky ve skleněné kukani.

TAKHLE PROBÍHALO LÍČENÍ

12.06 h:

Soud začíná.

12.10 h:

Obhájce tvrdí, že jeho klient je nevinný, že z hotelu odešel ještě před jednou hodinou, kdy mělo dojít k pokusu o znásilnění, protože se chtěl setkat s dcerou.

„Pak mě ale udivuje, proč byl tak rychle v letadle,“ namítá soudkyně a následně čte šokující detaily z obžaloby: „Bez svolení oběti ji popadl za prsa, snažil se jí roztrhat punčocháče, dále jí sahal do intimních oblastí.

Svůj penis dvakrát vstrčil do úst oběti. Vynucoval si také anální sex s cílem oběť pokořit a dát průchod svým pudům.“

12.25 h:

StraussKahn je obviněn v šesti bodech obžaloby včetně znásilnění prvního stupně, za což mu hrozí dokonce až 74 let ve vězení! Obhájci naposledy navrhují propuštění mandanta na kauci milion dolarů (17 milionů korun).

12.31 h:

Soudkyně Melissa Jacksonová rozhoduje, že do dalšího líčení, jež nařídila na pátek, zůstane StraussKahn v cele.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.