Strauss-Kahn: Znásilnil HIV pozitivní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strauss-Kahn: Znásilnil HIV pozitivní?

Obviněný bankéř Strauss-Kahn.
Obviněný bankéř Strauss-Kahn. (Foto ČTK/AP, ara)

Je jí 32 let, pochází z africké Guineje a v newyorském Bronxu žije pod jménem Ophelia Famotidina.

To je podle médií žena, kterou se v hotelovém pokoji pokusil znásilnit šéf Mezinárodního měnového fondu (MMF) Dominique StraussKahn (62). Anonymní oběť tak konečně dostala tvář!

Žena, která pracuje jako hotelová pokojská, se ve skutečnosti jmenuje Nafissatou Diallo, ale po příjezdu do USA si zvolila nové jméno, které se podle ní lépe vyslovuje.

Grafická rekonstrukce osudného incidentu ukazuje, že jí nahý StraussKahn šel z koupelny naproti a rozhodně se tedy nepotkali jen náhodou... A možná může být rád, že znásilnění nedokonal (vynutil si jen orální sex), Ophelia je prý totiž HIV pozitivní!

Bankéř, který se chtěl stát příštím prezidentem Francie, mezitím stále zpytuje svědomí ve vězení na ostrově Rikers, které je postrachem i těch nejtvrdších zločinců. Dostal číslo 1225782 a nosí přístroj na sledování dechu, aby se zabránilo případnému pokusu o sebevraždu.

Pověst mocného finančníka se mezitím nadále zhoršuje. Francouzská novinářka Tristane Banon (31) dokola opakuje, že ji před devíti lety znásilnil. Politička Aurelie Filippetti (37) prohlásila, že se s ním bála být sama v jedné místnosti. A ekonomka MMF Piroska Nagy (jeho milenka z roku 2008), prohlásila, že je k ženám agresivní.



Přečtěte si
lipno
19. 5. 2011 • 13:07

ale klidně to ne něj mohli nahrát, když to o nm bylo známo, používalo se to a používá dodnes

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.