Slovenský kanibal: Chlubil se obrázky rozřezaných těl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slovenský kanibal: Chlubil se obrázky rozřezaných těl!

Matej Čurko
Matej Čurko (ara, reprofoto ČT)

V případě zesnulého slovenského kanibala Mateje Čurka (†43) vyplouvají na povrch další hrůzná fakta! Lidojed, který se chystal sníst švýcarského občana, může mít na svědomí také minimálně dvě vraždy mladých žen Lucie (20) a Eleny (30).

Ty, stejně jako muž ze Švýcarska, chtěly zemřít. Napovídají tomu i emaily s fotografiemi uříznutého chodidla či prsu, jež svému »klientovi« posílal!

Čurko nejprve Švýcarovi sliboval, že sní jeho penis. Pak se začal chlubit tím, že v minulosti už snědl části ženského těla. Na důkaz toho muži o několik dní později přišly fotografie ženských torz s komentářem: „Toto je moje práce!“

A právě tehdy dostal podle slovenského deníku Nový čas Švýcar strach a rozhodl se vše nahlásit na policii. Namísto Švýcara si s kanibalem dohodl schůzku policejní agent. Čurko dorazil vybavený pilkou, šroubováky, noži a kořením, ale i střelnou zbraní.

Podle dohodnutého scénáře měl svou oběť nejprve omámit, poté bodnout do srdce a zahrabat, aby tělo nesežrala lesní zvěř. Na místě na Čurka čekalo policejní komando. Přestřelka si vyžádala zranění policisty i kanibala, který dva dny poté skonal v košické nemocnici.

Hudebník Marián Čurko: Bratr se chtěl pomstít světu!

Slovenského hudebníka Mariána Čurka (37), který se podílí na pořadu Partička a spolupracuje i se zpěvákem Peterem Nagyem, zasáhla hrůzná zpráva o činu jeho bratra na dovolené ve Velké Británii.

„Byl to zvláštní člověk. Na jedné straně oplýval nadprůměrnými matematickými schopnostmi až na hranici geniality, na straně druhé to byl samotář, který se chtěl po rozvodu rodičů pomstít celému světu,“ řekl v rozhovoru pro slovenský deník Plus JEDEN DEŇ.

„Pořád jen seděl doma, děvčata ho nezajímala,“ dodal Marián Čurko, který se svým bratrem nebyl dva roky v kontaktu.

Autor:  šum

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.