Rebelka z VV dnes musí do Sněmovny, kde ji všichni nesnášejí! Z očí do Kočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rebelka z VV dnes musí do Sněmovny, kde ji všichni nesnášejí! Z očí do Kočí!

Kristýna Kočí
Kristýna Kočí (ČTK/Kateřina Šulová)

Poprvé po vládní krizi dnes zasednou poslanci do parlamentních lavic. A kromě zákonů a o důvěře vlády budou muset řešit i zapeklitý problém. Usadí se totiž mezi ně rebelka, která spustila lavinu skandálů a byla tak vyhozena z Věcí veřejných – poslankyně Kristýna Kočí (26)!

Nakrkla všechny kolem sebe a teď se jim musí postavit z očí do (K)očí... „Do Sněmovny se samozřejmě vrátím. Poslanecký mandát jsem dostala od lidí, a tak ho dokončím. Vím, že to nebude lidsky nic příjemného, ale já jsem schopná být profesionální,“ řekla Aha! poslankyně.

Místo toho, aby si například ulehčila jiným zasedacím pořádkem, který navrhovaly Věci veřejné, si navíc svůj první den ve Sněmovně po incidentu sedne přímo do jámy lvové – doprostřed první lavice sektoru naštvaných »véčkařů«, jen kousíček od šéfa poslaneckého klubu Petra Tluchoře (ODS), se kterým podle tajných nahrávek měla plánovat vládní puč…

Očekává se, že všichni tři straničtí rebelové Věcí veřejných (Kočí, Škárka a Huml) Nečasovu vládu v dnešním hlasování nepodpoří, jejich »Ne« by ale kabinet položit nemělo...

Přečtěte si
avina
27. 4. 2011 • 09:31

Měla by sedět vpředu,vedle Bendy--tan se tam vyskytuje málo:promenáduje se před kamerami,je na chodbě....jeho vizáž zvýrazní více sousedku,než jeho bláboly.Kdo ho mohl volit?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.