Parodie na Kristýnu Kočí: Vítku, miluji tě! A jsem nevinná... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Parodie na Kristýnu Kočí: Vítku, miluji tě! A jsem nevinná...

Hlavní scéna Blonďaté bestie – zleva Lukáš Příkazký jako Markéta Dobešová, Barbora Poláková alias Kristýna Kočí a Ondřej Pavelka coby Lukáš Vich.
Hlavní scéna Blonďaté bestie – zleva Lukáš Příkazký jako Markéta Dobešová, Barbora Poláková alias Kristýna Kočí a Ondřej Pavelka coby Lukáš Vich. (Aha! – Alexandr Malachovský, Tomáš Kořistka)

Před několika dny zveřejněná tajná nahrávka rozhovoru rebelky Kristýny Kočí (VV) dostala podobu divadelní hry. Autor představení se inspiroval Kristýninou vulgární mluvou, kdy popisuje dlouho připravovaný puč ve VV s podporou »odeesáckých« kmotrů a sexuální jiskření mezí ní a šéfem poslanců ODS Petrem Tluchořem.

Hodinové představení »Kristýna – blonďatá bestie« se odehrálo v pražském divadle Rubín v neděli večer. Mezi stovkou diváků se objevily političky Kateřina Klasnová a Karolína Peake. Jejich smích byl nepřeslechnutelný.

Když herečka Barbora Poláková alias Kristýna Kočí zkoušela nahrávací zařízení, tradiční »jedna, dva, tři, zkouška« nahradila: »Tluchoř, Tluchoř, Tluchoř«. V úvodu se urolog střešovické nemocnice MUDr. Jan Martínek rozpovídal, jak si ulevovat od chronické zácpy, tedy ODS (v lékařském slovníku je to zkratka Obstrukčního Defekačního Syndromu).

Poté herec Lukáš Příkazký jako Vít Bárta (později hrál i další účastnici rozhovoru Markétu Dobešovou) pronesl populistickomafiánský projev ve vůdcovském podání, který zakončil rozhazováním oskenovaných tisícovek divákům.

Autor nahrávky Lukáš Vích (herec Ondřej Pavelka) a Dobešová působili jako »vidláci v Praze«, což Pavelka umocnil tím, že kromě ohromného kazeťáku (nahrávací zařízení) držel v ruce vidle.

Úryvky z ústřední písně hry Blonďatá bestie

Vždycky jsem si přála prostě,

aby věděl národ český,

že jsem kanál, mluvím sprostě...

Refrén: Nevinná, nevinná, byla to lež cílená, jsem nevinná...

Vítku milý, už to pochop, lásko moje, miluji tě,

měl sis vzít mě, tvoje chyba, proto chovám se tak krutě.

Když se s ní rozvedeš, mě k sobě dovedeš, já všechno odhodím, syna ti porodím.

Johoho, johoho, byl to jenom puč, Tluchoři, ty tchoři, svlíkni mě a tluč. Johoho, johoho, nastala tvá velká chvíle, johoho, johoho, rozflákej mi při tom brýle.

Co na to VIP divačky?

„Moc se mi to líbilo. Realita je spíše k pláči, tak jsem se chtěla zasmát. Nebyla jsem zklamaná. Některé scény (naráží na roli manžela Víta Bárty, pozn. red.) navíc dokážu asi ocenit víc než jiní. Kdyby se mi někdy stýskalo po Vítkovi, tak si zavolám toho herce. Zahrál ho moc dobře.“ Kateřina Klasnová (VV)

„Bylo to naprosto perfektní, vtipné. Teď nedokážu říct, co bylo nejlepší. Musím jen říct, že Kočí má mnohem chytlavější tón hlasu než tato herečka.“ Karolína Peake (VV)


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.