Lupič zmatkař: Poznáte ho? Stále uniká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lupič zmatkař: Poznáte ho? Stále uniká!

Lupič v kukle stále policii uniká. Pomůžete s jeho dopadením?
Lupič v kukle stále policii uniká. Pomůžete s jeho dopadením? (Policie ČR Vsetín)

Zakuklený muž s pistolí v ruce přistoupil k přepážce pobočky České spořitelny a beze slova podal pokladní papírek. Na něm však nic nebylo. Teprve když papírek otočila, mohla si přečíst »TOHLE JE PŘEPADENÍ, DEJTE MI VŠECHNY PENÍZE Z POKLADNY«.

Přesně tohle se odehrálo 25. března krátce po poledni v Zubří na Vsetínsku. Maskovaný lupič si z pobočky nakonec odnesl několik desítek tisíc korun. „Byl velmi nervózní, historka s obráceným papírkem to jen potvrzuje. Kolegyně mu dala peníze a on se okamžitě vydal ke dveřím.

Chvíli ale trvalo, než se z nich vymotal ven, otevírají se totiž pouze pomocí pípáku, a nějak mu to nešlo,“ popisuje přepadení jedna z bankovních pracovnic. Přestože se podle chování zřejmě jednalo o amatéra, v tuto chvíli se může jenom smát. Policie je totiž i po dvou týdnech pátrání bezradná. Nemá téměř žádné stopy. Proto se rozhodla zveřejnit fotografie pachatele a žádá ty, kdo by ho poznali, aby zavolali na linku 158.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.