Našli pohřešovaného Romana (14) - Odvedl ho neznámý muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Našli pohřešovaného Romana (14) - Odvedl ho neznámý muž!

Fotografie
Fotografie (internal)

Romana (14) z Plzeňska postrádali jeho rodiče téměř 24 hodin. Obávali se nejhoršího, a proto se včera rozjelo rozsáhlé policejní pátrání. To bylo nakonec úspěšné!

Rodiče měli štěstí, jejich syn se jim vrátil. Bližší informace policisté zatím nechtějí zveřejňovat. Deníku Aha! se však podařilo zjistit podrobnosti: Roman si údajně před pár dny našel prostřednictvím internetu nového kamaráda (22) z Prahy. Rodičům se prý známý příliš nezamlouval, protože byl o dost starší.

„Stále si s někým telefonoval a psal na internetu, rodičům to bylo asi divné. Říkal, že jeho nový kamarád pracuje v Německu, má spoustu peněz. Když domluvy nepomáhaly, zabavili mu mobil,“ řekl Aha! zdroj z chlapcova okolí.

Jenže v momentě, kdy Roman dostal mobil zpět, se po něm slehla zem.Rodiče prý měli hned jasno, jen se báli, aby muž jejich synovi neublížil. Pátrání policistů se tedy zaměřilo na místo mužova bydliště, tedy Prahu. A úspěšně, chlapec je v pořádku! Případ policisté stále šetří, prověřovat se bude i to, zda se chlapec nestal obětí trestného činu.

Přečtěte si
zaj-po
15. 1. 2011 • 12:04

TAK SI MYSLÍM,ŽE ZA ZNÁSILNĚNÍ A ZAVRAŽDĚNÍ DÍTĚTE JE TAK NA ŠIBENICI PRO VRAHA A NEBO DOŽIVOTNÍ KAMENOLOM!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.