Michael Douglas po měsíci chemoterapie - Bojuje, nádor ho ale užírá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Michael Douglas po měsíci chemoterapie - Bojuje, nádor ho ale užírá!

Fotografie
Fotografie (internal)

To není ten samý Michael Douglas (65), jak jej známe. Unavený výraz v chřadnoucím obličeji, to má daleko k charismatické hollywoodské hvězdě jeho formátu. A to navzdory optimistickým projevům herce trpícího rakovinou krku po jeho posledních návštěvách lékaře.

To není ten samý Michael Douglas (65), jak jej známe. Unavený výraz v chřadnoucím obličeji, to má daleko k charismatické hollywoodské hvězdě jeho formátu. A to navzdory optimistickým projevům herce trpícího rakovinou hrtanu po jeho posledních návštěvách lékaře.

Ačkoliv se mu zjevně nedostává životní energie, snaží se žít normálně. Nepláče doma polštáře, chodí mezi lidi, fotograf jej zachytil, když doprovázel svoji dcerku Carys (7) do školy. Se svoji velkou oporou, herečkou Catherine Zeta-Jones (40) má ještě syna Dylana (10).

Herec si je vědom, že si rakovinu do jisté míry způsobil sám. „Tento typ rakoviny je způsoben alkoholem, tedy jeho konzumací. Prostě jsem kouřil a pil alkohol,“ přiznal po odhalení Michael. Kromě toho, že miloval whisky, k jeho libůstkám patřily i cigarety a doutníky. „...příliš mnoho cigaret, přemíra alkoholu. Nemoc vyvolal, jak jsem přesvědčen, také stres,“ zkroušeně dodává Douglas.

Čtěte také:

Poprvé od zjištění rakoviny byl Michael Douglas na večírku - Nádor už je poloviční!

Michael Douglas: První foto od doby, co mu diagnostikovali rakovinu hrtanu

Michael Douglas má nádor v krku!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.