Aktivisté poslali »zchudlému« prezidentovi kupónovou knížku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Aktivisté poslali »zchudlému« prezidentovi kupónovou knížku

Kuponovou knížku poslal i Boris Rudý, který proslul například svou účastí na castingu realitní show VyVolení.
Kuponovou knížku poslal i Boris Rudý, který proslul například svou účastí na castingu realitní show VyVolení. (NAL)

Prezident Václav Klaus si nedávno postěžoval, že právě on nejvíce doplatí na vládní škrty. Jeho tíživá situace nenechala »chladné« levicové aktivisty, kteří veřejnost vyzvali k jeho finanční podpoře. A rovnou mu poštou vracejí i kuponové knížky.

„Já myslím, že různé škrty jsou v naší zemi v dané finanční situaci nezbytné. Pouze jsem se tak pousmál, že nejvíc ze všech 10,5 milionu lidí se bude škrtat u prezidenta,“ s rozpačitým úsměvem poznamenal v polovině srpna Klaus.

Téměř okamžitě na jeho postesk reagovali aktivisté Nové antikapitalistické levice. „Jeho zásluhou jsme se v 90. letech stali všichni akcionáři. Nyní přišla pravá chvíle pro vyjádření vděčnosti,“ uvedli sarkasticky ve svém prohlášení, které následovalo po zaslání kuponové knížky na pracovní adresu Prezidenta ČR.

A k tomu vyzvali i ostatní. „Vyzýváme Vás proto k solidaritě s panem prezidentem v jeho tíživé situaci. Zašlete proto Václavu Klausovi své kupónové knížky. Vy, kdo kupónovou knížku nevlastníte, zašlete libovolnou minci,“ píší aktivisté své stránce umístěné na facebooku ve skupině Kuponová knížka pro Václava Klause.

Související články:

»Pajda« Kalousek u prezidenta - O Klausově platu nepadlo slovo!

Klaus: Přijde o 64 tisíc měsíčně!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.