Metro na trase C stálo - Do kolejiště spadla žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Metro na trase C stálo - Do kolejiště spadla žena!

Metro se zastavilo půlkou v tunelu, cestující museli vlak opustit nouzovými průchody.
Metro se zastavilo půlkou v tunelu, cestující museli vlak opustit nouzovými průchody. (Aha! – Václav Nekvapil)

Skřípění brzd, nečekané zastavení a nouzové opuštění soupravy. To vše včera prožili cestující pražského metra, kteří ráno cestovali do práce. Ve stanici Pražského povstání totiž do kolejiště spadla žena (23)! Ta byla pravděpodobně pod vlivem drog.

Na patnáct minut tak byla zastavena veškerá doprava na trase C. „Žena pravděpodobně uklouzla a spadla do kolejiště,“ uvedla mluvčí pražského dopravního podniku Ilona Vysoudilová. Záchranáři na místo dorazili velmi brzy a dívku z kolejiště vyprostili. Odvedli ji do budky staničního dozorce, kde ji prohlédli, z tržné rány na hlavě jí totiž prýštila krev.

„Naštěstí se jí nic vážného nestalo a vyvázla jen s drobnými oděrkami a pohmožděninami. Na místě ji ošetřila záchranná služba a byla převezena na kontrolu do nemocnice,“ dodala mluvčí. To, že žena byla po pádu do kolejiště a nárazu do soupravy vcelku v pořádku, je opravdový zázrak.

Případem se však začala zabývat i policie. „Případ šetříme a je v něm podezření na užití drog. Vypadá to, že mladá žena pod jejich vlivem zavrávorala a upadla do kolejiště,“ doplnila mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.