AUDIO Ladislav Frej: Když vyšetřuje zločin... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

AUDIO Ladislav Frej: Když vyšetřuje zločin...

Fotografie
Fotografie (internal)

Ladislav Frej je skvělým hercem s mimořádně působivým hlasem a tak si troufne na ledacos. Teď se stal například jedním z nejznámějších detektivů historie, který se snaží rozluštit záhadný zločin.

Frej totiž spolu se Simonou Postlerovou a Jiřím Prágrem namluvil pro vydavatelství XYZ trojcédéčko audioknihy Pes Baskervillský. Ztvárnil v něm jak jinak než hlavní postavu Sherlocka Holmese. V příbězích mu ochotně sekunduje v roli Watsona Vladimír Javorský.

„Nikdy jsem si nemyslel, že bych mohl číst doktora Watsona. Je to paráda, jsem za tu příležitost moc šťasten,“ říká Vladimír Javorský. „Děkuji panu kolegovi, že nabídku přijal, padli jsme si do noty,“ dodává Ladislav Frej.

Oba si natáčení audioknihy opravdu užili. „ Je to takto bezvadné. Člověk se může cítit chytrý jako Sherlock a pak se zase zeptá ústy Watsona, protože tomu zas nerozumí, což je geniální. Přijde mi to skvělé, ta nedostatečnost, jak je v tom Watsonovi a ta touha být dokonalý v Holmesovi,“ shodují se.

Ukázky si můžete poslechnout ZDE a ZDE.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.