Chalupa šéfa ČEZu za 13 milionů! Exkluzivní fotky Aha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chalupa šéfa ČEZu za 13 milionů! Exkluzivní fotky Aha!

Martin Roman
Martin Roman (Aha! – Karel Kopáč, Valerián Spusta, ČTK)

Jeden z nejbohatších Čechů s majetkem kolem miliardy korun, generální ředitel ČEZu Martin Roman (40), si před půl rokem pořídil chalupu. Ale ne tak ledajakou! Za 13 milionů korun odkoupil někdejší státní objekt Slunečná ve Špindlerově Mlýně, kde se v zimě na lyžích scházejí prominenti. Aha! vám přináší nejnovější exkluzivní záběry objektu.

„Mám ke Špindlerovu Mlýnu dlouhodobě velmi blízký vztah, trávím zde s rodinou mnoho víkendů v zimě i v létě,“ okomentoval koupi Roman.

S manželkou Lenkou (35) a dcerami Kateřinou (7) a Natálkou (4) ale sotva potřebují obrovskou chalupu, která má čtyřicet lůžek! Podle sousedů si tam zve i přátele a spolupracovníky. „Od té doby, co chatu koupil, se tady občas někdo objeví. Přijde mi to jako nějaká delegace, která sem v zimě občas přijela lyžovat,“ řekl Aha! Milan Stieber, majitel sousední chaty.

Budova je exkluzivní i lokalitou. Leží tři kilometry nad městem a v zimě se sem dá dostat jen skútrem nebo rolbou. Navíc zde platí stavební uzávěra – žádný další dům či chata Romanovi v sousedství nevyroste. A koneckonců, když ho osamělost omrzí, může zajet do »Špindlu« za dalšími prominenty. Byty tam mají lobbista Marek Dalík, syn prezidenta republiky a ekonom ČEZu Jan Klaus nebo šéf Úřadu vlády Jan Novák a jeho přítel, ministr dopravy Gustav Slamečka.

Další »chalupy« boháčů

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.