Povedená babička (72): Čeká dítě s vnukem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Povedená babička (72): Čeká dítě s vnukem!

Pearl Carterová a milenec Phil.
Pearl Carterová a milenec Phil. (Sky News)

Šedovlasá americká babička Pearl Carterová (72) prožívá nejšťastnější chvíle svého života. Zamilovala se a bude mít dítě. Většina lidí jí to štěstí ale příliš nepřeje. Pearl totiž žije v incestním vztahu s vlastním vnukem Philem (26). A to je hodně šokující i pro ty nejtolerantnější sousedy.

Okolí pobuřující vztah odhalil jeden novinář z Nového Zélandu, který s Pearl udělal rozhovor pod podmínkou, že neprozradí, kde bydlí. Vzhledem ke zveřejnění jména a fotografie jde o hodně nezvyklý požadavek, ale takový je ostatně celý příběh.

Pearl kdysi dala svou dceru Lynette k adopci. Když dcera zemřela, její syn Phil vyhledal babičku a okamžitě se do sebe zamilovali. „Od začátku jsem věděla, že nepůjde o rodinný vztah,“ vzpomíná Pearl. Když Phila poprvé políbila ne jako vnuka, ale jako muže, neutekl a city opětoval. Co víc, souhlasil, aby spolu měli dítě.

Pearl sama by v 72 letech už otěhotnět nemohla, a tak Phil oplodnil vajíčko, které donosí náhradní matka Roxanne Campbellová (30). Tu nejdřív nabídka vylekala, ale nakonec přijala. „Pearl a Phil se moc milují a stejně budou milovat i svoje dítě,“ říká Roxanne.

Lidé v okolí tolik vstřícnosti zdaleka neprojevují. „Ukazují si na nás a posmívají se nám, ale nám to nevadí,“ říkají svorně milenci, pro které věkový rozdíl ani příbuzenský vztah nepředstavují žádnou překážku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.