Otřesné týrání: Pejska pořezal a spálil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Otřesné týrání: Pejska pořezal a spálil!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lidská krutost snad nemá hranice. Bezbranní čtyřnozí přátelé si často musí nechat líbit opravdu hrůzné zacházení. Svoji agresivitu si potřeboval zřejmě vybít i muž (21) z Přerova. Jako cíl mu posloužil jeho vlastní pes.

Bezdomovec v Plzni pálil cigaretou svého psa do krvácejících řezných ran na noze. Svědkové, kteří tvrdili, že poranění zadní končetiny způsobil zvířeti jeho majitel střepem, na místo ihned přivolali strážníky. „Když hlídka přijela, nalezla zde muže, jak se sklání nad zraněným psem a hořící cigaretou mu pálí řeznou ránu na noze,“ sdělila mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová. Zraněná fenka křížence stafordšírského teriéra byla převezena do útulku. „Už je na tom psychicky lépe. Veterinářka jí u nás sešila ránu na zadní noze,“ řekl Aha! ředitel útulku Martin Kuna. „Už jsme poslali na veterinární správu podnět na podezření porušení zákona o týrání. Doufám, že tomuto člověku bude fena odebrána,“ doplnil Kuna.  Podnapilý majitel fenky skončil na záchytce. Případem se dál zabývají policisté, podle nich se muž hájil tím, že se pálením snažil zastavit krvácení.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.