Politické losování - Strany dostaly startovní čísla! Co na to říká numeroložka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Politické losování - Strany dostaly startovní čísla! Co na to říká numeroložka?

Fotografie
Fotografie (internal)

Volby do Sněmovny začnou už za 44 dní. Do politické bitvy se přihlásilo celkem 27 stran a hnutí. Včera jim Státní volební komise vylosovala čísla, se kterými se budou ucházet o přízeň 8,5 milionu českých voličů.

Čísla se objeví v záhlaví hlasovacích lístků jednotlivých volebních uskupení, která je také budou moci využít ve volební kampani. S jedničkou bude letos startovat strana Občané.cz, naopak nešťastnou třináctku dostala Strana práv občanů – Zemanovci bývalého premiéra Miloše Zemana. Více než číslo strany bude ale pro voliče rozhodující její program a jména kandidátů. I když tajemná magie čísel může také sehrát nemalou roli. Podívejte se, co o číslech politických stran říká numeroložka Michaela Kudláčková.

JAK SE POČÍTÁ V NUMEROLOGII?
Stejně jako se horoskop řídí podle hvězdných znamení, numerologové vyvozují důsledky z devíti základních číslic. K těm dospějí ciferným součtem. Narodil/a-li jste se například 11. 5. 1958, sečtete číslice tolikrát, dokud nedospějete k jedné jediné (1+1+5+1+9+5+8=30=3+0=3).

NUMEROLOGICKÁ DVOJKA
Strana zelených, číslo 20

Špatný los. Dvojka je číslem Luny. Luna přináší iluze a snovou realitu – Měsíc nesvítí, jen nabízí zdání. A to klame. Možná budou zelení rozčarováni.

NUMEROLOGICKÁ ČTYŘKA
Strana práv občanů – Zemanovci, číslo 4

Straně by se mohlo dařit. Budou možná i mile překvapeni. Čtyřka je dobré číslo do politiky, protože je pevná a budí důvěru. Působí seriozně až chladně, ale to právě v politice nevadí.

NUMEROLOGICKÁ ŠESTKA
KSČM, číslo 6
TOP 09, číslo 15
DSSS*, číslo 24

Z numerologického pohledu bude tyto tři strany rozhodně něco spojovat. Šestka sice nese příjemné věci, ale pouze pokud jsou něčím podpořeny, něčím, co je stálé, v opačném případě jde jen o krátký prchavý pocit uspokojení.
* Dělnická strana sociální spravedlnosti

NUMEROLOGICKÁ OSMIČKA
ODS, číslo 26

Osmička je číslem karmy, je osudová a hodně vůdčí. Lidé osmičky mají rozhodně zajímavý život. Zpravidla ale nikdy ne bezproblémový. Je plný zvratů a zásadních změn.

NUMEROLOGICKÁ DEVÍTKA
ČSSD, číslo 9

Devítka je mentor, takový neustálý kontrolor všeho možného. Má potřebu poučovat druhé a málo naslouchá. Energie tohoto čísla může lidi odrazovat víc než přitáhnout.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.