České herečky nad padesát: Stále máme co ukázat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

České herečky nad padesát: Stále máme co ukázat!

Zdena Studenková je stále svůdná.
Zdena Studenková je stále svůdná. (ara, topky.sk, priesnitz.cz(Jan Exner)24. 3. 2010, 15:40)

Dvacítky by jim mohly závidět! Jana Švandová, Jana Paulová, ale také Eliška Balzerová či Zdena Studenková… Jen pohledné padesátnice? Nikoliv. Zralé sexy ženy!

A pak že jen muži zrají. Také na mnohých ženách jakoby se zub času vylomil. Pohledy svlékaná kamkoliv vejde je i ve svém věku někdejší československá herecká star Zdena Studenková (55). A je si toho moc dobře vědoma, což dala najevo na párty po nedávném předávání televizních cen OTO 2009 v bratislavském Slovenském národním divadle.

Studenková na párty v bratislavském Slovenském národním divadle. I v 55 letech co ukázat.

Slovenská herečka se tam tak rozjela, že mužům po shlédnutí jejich poodhalenými vnad nezbylo než zalapat po dechu. A měli důvod. Výstřih Studenkové jistě vyprovokoval také závistivý pohled nejedné přítomných o mnoho let mladších dam.

Atraktivní padesátnice však nenajdeme pouze u východních sousedů. I česká filmová plátna se mají čím chlubit. V současné době běž v kinech film Ženy v pokušení. A díky v němu mohou diváci vidět, že mezi herečky, jež rozhodně ještě nepatří do starého železa, se může řadit Eliška Balzerová (60). Díky novému snímku se dočkala vlastního uměleckého aktu.

Kliknutím zvětšete

Akt Elišky Balzerové zdobil titulní stranu časopisu Reflex.

Mezi stále krásné ženy, které mají abrahámoviny nějakou dobu za sebou, patří například také trojice Jan – Paulová (55), Krausová (56) či Švandová (62). V devadesátých letech se třetí z nich se v Evině rouše s úspěchem objevila v časopise Playboy. Rozhodně se neměla za co stydět a to jí bylo 47!

Kliknutím zvětšete

Stále sexy Jana Švandová.

Kliknutím zvětšete

Krásná Jana Krausová se synem Davidem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.