Tajemství Zdeny Studenkové: Rizikové těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství Zdeny Studenkové: Rizikové těhotenství!

Zdena Studenková se svým nejnovějším úlovkem.
Zdena Studenková se svým nejnovějším úlovkem. (Aha! – Martin Hykl)

Herečka Zdena Studenková (57)  si během těhotenství prožila opravdu krušné chvíle. Nechybělo mnoho a dcery Simony (31) by se nikdy nedočkala.

Slovenská herečka měla rizikové těhotenství a o život svého dítěte bojovala už od prvního měsíce od početí. Lékaři jí nedávali příliš naděje a aby nepotratila, nesměla se téměř hnout.

„Osm měsíců jsem ležela hlavou dolů se zdviženýma nohama jen abych o Simonu nepřišla,“ svěřila Studenková více než po 30 letech své tajemství deníku Plus Jeden den.

Na toto období herečka nevzpomíná ráda. V kritické situaci ji totiž šokoval přístup zdravotnického personálu. „Když mě přivezli na šesté poschodí, položili mě do postele. Na vedlejší byl kýbl, protože teklo ze střechy,“ pohoršovala se Studenková nad poměry v nemocnici, kde ji kromě pravidelné stravy nikdo nevěnoval péči.

Herečka se nakonec rozhodla jednat na vlastní pěst a utekla domů: „Oblékla jsem si župan a z budky jsem si zavolala taxíka.“Když se ovšem po Vánocích do nemocnice vrátila, čekal ji další šok. Nikdo nezaregistroval, že zmizela.

Rizikové těhotenství Zdenu Studenkovou natolik poznamenalo, že odmítla počít další dítě. „Už jsem to nechtěla znova zažít,“ přiznala  s odstupem času.

Přečtěte si
dandova
23. 11. 2011 • 15:32

Asi byla jediná v Evropě nebo co.

atramka
23. 11. 2011 • 08:14

tejto informácie by sme to určite neprežili. Že Studénková pred 31 rokmi mala rizikové tehotenstvo.To Aha už nemá o čom písať?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.