Silvio Berlusconi je posedlý Napoleonem - Koupil si jeho postel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Silvio Berlusconi je posedlý Napoleonem - Koupil si jeho postel!

Tahle postel je Silviovi údajně malá!
Tahle postel je Silviovi údajně malá! (EPA)

Chlípný italský premiér Silvio Berlusconi (73) nepřestává šokovat. Po záletech s prostitutkami a sotva zletilými modelkami si teď koupil postel po francouzském vojevůdci Napoleonu Bonapartovi!

Nadýchané matrace a rám s nebesy mu ale nestačí, chce si ještě lůžko nechat rozšířit. Asi aby se mu tam vešly všechny milenky. A zatímco památkáři láteří, obchodnice Annamaria Quatrini, která mu 200 let staré lůžko prodala, tvrdí, že to na ni Berlusconi zkoušel! „Když jsme mu postel na jeho přání doručili, byl z ní nadšený, políbil mě a řekl, že je krásná. Rád flirtuje a je opravdu šarmantní,“ řekla Quatrini.

Kontroverzní politik je teď po dlouhé době volný. Manželka Veronica Lariová (53) se s ním totiž kvůli jeho záletům rozvádí. I díky ní se ale ví, že je Berlusconi přímo posedlý Napoleonem. „Ano, manžela císař velmi inspiroval,“ smála se před lety Lariová, když tehdy premiéra k legendární historické postavě přirovnávali. Oba se totiž snadno rozlítí a oba jsou malého vzrůstu. Jeden rozdíl tu však je: o Napoleonovi se traduje, že měl směšně malé přirození, a to by o Berlusconim jeho houfy milenek rozhodně neřekly!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.