Karel je sexy - Schwarzenberg s nahými ženami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel je sexy - Schwarzenberg s nahými ženami

Polonahé slečny patří mezi Schwarzenbergovy fanynky, nafotit se nechaly zcela zdarma.
Polonahé slečny patří mezi Schwarzenbergovy fanynky, nafotit se nechaly zcela zdarma. (Aha! – www.kareljesexy.cz)

Kníže Karel Schwarzenberg (TOP 09) v obležení polonahých žen. Šokující informace, která by pár měsíců před volbami mohla výrazně ovlivnit předvolební průzkumy.

Nejde ale o pikantní fotografie z utajené knížecí dovolené, ale o svéráznou předvolební kampaň člena TOP 09 Lukáše Grulicha. Ten totiž požádal fanynky svého stranického šéfa, aby se svlékly, polepily si prsa samolepkami s portrétem knížete a nafotily se s jeho bustou. Výsledné dílo nyní vystavuje na stránkách kareljesexy.cz.

„Jsem z toho omezeně nadšený. Nepřipadá mi to vtipné ani příliš erotické,“ řekl ale Schwarzenberg. Grulich stránky se sličnými polonahými dámami hodlá i přes nelibost svého šéfa nadále provozovat, těší se totiž poměrně velkému zájmu veřejnosti. „Jsou tam zatím týden a navštívilo je už asi 500 lidí,“ říká Grulich s tím, že součástí stránek je výzva pro dámy, aby nafotily obdobné snímky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.