Znásilňoval ženu, jejího přítele ugriloval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Znásilňoval ženu, jejího přítele ugriloval

Radim Odehnal požádal, aby se soud konal bez jeho účasti.
Radim Odehnal požádal, aby se soud konal bez jeho účasti. (ČTK/Igor Šefr)

Před soudem včera stanul bestiální vrah a násilník Radim Odehnal (40). Ten v březnu letošního roku zavraždil v Brně svého známého (†32), tělo se pak snažil spálit na zahradním grilu. Jeho přítelkyni (21) mezitím brutálně znásilňoval. Nyní mu hrozí výjimečný trest.

Trojice se seznámila v restauraci, když dívka požádala Odehnala o cigaretu. Společně se pak vydali k vrahovi domů. Ten pak začal dívku sexuálně obtěžovat, a když ji její partner bránil, zasadil mu několik ran kladivem a nožem. Jeho tělo se pak snažil spálit na zahradním grilu. Dívku spoutal a čtyřikrát znásilnil. Kromě jiného i dřevěnou holí a nohou od stolu. Když odešel Radim Odehnal zkontrolovat oheň, podařilo se zmučené ženě utéct a přivolat policii, která ho zadržela. Nyní oběť trpí těžkými depresemi a není schopna se o sebe postarat.

Radim Odehnal je nebezpečný recidivista. V minulosti byl odsouzen ke čtyřem letům vězení za znásilnění jiné ženy. Včera u soudu požádal, aby se proces konal bez jeho účasti. Hlavní líčení bude pokračovat ve čtvrtek. Státní zástupkyně nejspíš bude požadovat výjimečný trest.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.