»Chudý miliardář« Vítek - Luxusní dovolená za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Chudý miliardář« Vítek - Luxusní dovolená za miliony!

Takhle vypadá Vítkova nová rodina.
Takhle vypadá Vítkova nová rodina. (Aha! – Karel Kopáč, Martin Přibyl, Petr Novotný)

Realitní magnát Radovan Vítek (38), který se s bývalou manželkou Evou Vítkovou (40) soudí o 3,6 miliardy korun na porozvodovém vyrovnání, si užil luxusní dovolenou za miliony. A dokonce na ni letěl soukromým tryskáčem! Reportéři Aha! ho přistihli na ruzyňském letišti s nynější manželkou Marií Geidlovou (33), dětmi a chůvou. „Byli týden v Ománu,“ potvrdila nám jeho exmanželka Eva. Vítek se přitom u soudu vykrucuje, že je chudý jak kostelní myš!

„Letěli buď jeho letadlem, a nebo mu ho půjčil pan Tkáč ze společnosti J&T. Za mých časů jsme s Radovanem také jezdili do lepších lokalit, ale do takového luxusu rozhodně ne!“ přiznala Vítková.

Omán je totiž pro turisty jedním z nejdražších arabských států. A Vítek s rodinou se ubytovali v nejdražším ománském hotelu Sheraton, kde noc v dvoulůžkovém pokoji vyjde na nejméně 10 tisíc korun! Cesta soukromým letadlem – pokud jeho pronájem řádně platil – pak stála asi dva miliony korun. Vítek přitom tvrdí, že je chudý právnický koncipient s platem 25 tisíc korun hrubého! Ještě před rozvodem totiž převedl své odhadem čtyřicetimiliardové jmění na matku Miladu Malou, aby Evě Vítkové nemusel dát ani korunu.

Jenže nemajetnost se mu předstírá jen těžce! Chlubí se nemovitostmi ve Francii a ve Švýcarsku, bydlí ve vile za padesát milionů, kterou ale oficiálně nevlastní, a jezdí v autě Bentley. A jeho dovolená v Ománu za miliony mu asi u soudu, který bude rozhodovat o miliardovém vyrovnání s exmanželkou Evou, také moc nepomůže...

A kdo si s Vítkem v Ománu užíval? Kromě manželky Marie to byl syn Radovan (12) z prvního manželství – ten si vybral, že bude bydlet u tatínka. A pak ještě tři děti z nového manželství, Kristýna (3), Anička (2) a sedmiměsíční Mathias. Vítek neváhal utratit nějakou tu »korunu« navíc a vzít s sebou chůvu. „Je to Ukrajinka, která u nich pracuje. V Praze pak mají ještě francouzskou chůvu,“ dozvěděli jsme se od paní Evy.

Advokát miliardáře Vítka Tomáš Rýbář na otázky deníku Aha! ohledně exotické dovolené neodpověděl.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.