Opil a znásilnil 11 žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opil a znásilnil 11 žen!

Obviněný Joseph Brooks.
Obviněný Joseph Brooks.

LOS ANGELES (šum) – Oscarem ověnčený hudební skladatel Joseph Brooks (71) čelí strašnému obvinění. Podle obžaloby znásilnil 11 žen. Lákal je nabídkami filmových rolí.


Chlípný držitel Oscara a jeho zvrhlé »konkursy«

Když četly inzerát na internetu, v němž režisér hledal pro filmovou roli atraktivní ženy ve věku 18 – 30 let, myslely si, že je to životní šance. Chtěly se stát slavnými herečkami. Namísto toho byly brutálně zneužity. A nadosmrti poníženy. Scénář byl vždy stejný. Brooks oběť zavedl do svého apartmá na new yorském Manhattanu. Tam ji opil červeným vínem. A násilím ji donutil k pohlavnímu aktu. Když se dívka příliš bránila, pohrozil jí, že ji zabije. Vše se provalilo, až když jedna ze zneužitých žen musela být hospitalizována.

„Jsem ráda, že konečně spadla klec. Mám radost, že bude konečně pykat za všechny ty ženy, kterým zkazil život,“ vyjádřila se jedna z obětí, Loretta Spruell (23). Brooks získal sošku Oscara v roce 1977 za baladu You Light Up My Life. Je i autorem scénáře a zároveň režisérem stejnojmenného filmu, který pojednává o komediální herečce, jež má s režisérem sex na jednu noc. „Rozsvítil jsi mi život, dal jsi mi naději,“ zpívá se mj. v jeho populární písni. Ta slova ale nyní znějí falešně.

Brooksovi hrozí 25letý trest. Současně s ním byl obviněn i jeho asistent Shaw ni Lucier, který oběti k režisérovi po předchozím interview přivážel.


Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.