DARA ROLINS O rozchodu s Bednářem - Nevěra s exmilenkou milionáře?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

DARA ROLINS O rozchodu s Bednářem - Nevěra s exmilenkou milionáře?!

PRAHA – Nad rozchodem zpěvačky Dary Rolins (33) s hokejistou Jaroslavem Bednářem (28) se stále rojí otazníky! Byla důvodem nevěra? Kolují zvěsti, že Dara se měla se svým miláčkem rozejít poté, co se jí pod nátlakem přiznal, že byl na schůzce s bývalou přítelkyní fotbalového milionáře Milana Baroše, modelkou Terezou Frankovou!

A zpěvačka se poté rozhodla k ráznému ukončení slepovaného vztahu. Jenže ne z očí do očí, ale dopisem!

Když se deník Aha! včera zeptal Dary přímo, zprvu se zmohla jen na překvapenou otázku. „Kdo je Tereza Franková?“„Věřte mi, bylo by tak snadné a bezbolestné rozejít se kvůli nevěře, a já osobně bych neměla jediný důvod to nepřiznat,“ říká Dara. „Nepsali by o mně jako o té, která nejdřív odloudila manžela od rodiny a od dětí a pak ho odkopla, jak jsem se dočetla na Slovensku. Teď si každý žijeme svůj život a jestli Jarda najde štěstí jinde, jenom dobře. Opravdu mu nic jiného nepřeju, je to skvělý kluk,“ dodává zpěvačka.

A jak to bylo s dopisem na rozloučenou? „Dohadů, rozchodů a usmiřování bylo mezi námi mnoho. A protože jsme oba horké hlavy, ne vždy jsme byli ochotni vyslechnout se až do konce. Před odjezdem na Slovensko jsem proto napsala na papír věci, které jsme už několikrát řešili, a zřejmě se oba báli je jednou pro vždy vyřešit,“ přiznává existenci dopisu.

Zároveň se usmívá i nad tvrzením, že dalším důvodem rozchodu byla její »finanční náročnost«. „No, finančně náročná, to já jsem. Proto ty »večírky«, na kterých ovšem zpívám, to znamená vydělávám, abych právě byla finančně závislá jen na sobě,“ říká zpěvačka, která teď písničkami z nového alba D1 slaví nebývalé úspěchy, v soukromí ale neprožívá lehké období. „Buďte k nám proto milosrdní, ona vážně není legrace rozcházet se, natož za přítomnosti škodolibého publika,“ prosí Dara.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.