Tereza Pergnerová - Otazníky kolem kolapsu: Otrava alkoholem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Pergnerová - Otazníky kolem kolapsu: Otrava alkoholem?!

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Aha!: Martin PEKÁREK)

PRAHA – Lhala Tereza Pergnerová (31) o svém víkendovém zhroucení, kvůli kterému nedorazila splnit své moderátorské povinnosti do Karlových Varů? Objevily se totiž zprávy, že důvody kolapsu byly úplně jiné, než jak je Tereza prezentovala!

Anonym: „Už v tom zase lítá!“
Tereza: „Lež! Chtějí mě zničit!

Ta tvrdila, že zkolabovala z vyčerpání po přechozeném zápalu plic. Podle zákulisní šuškandy šlo ale o otravu alkoholem po jedné venkovské oslavě, kde byla Tereza se svým přítelem Kykolkou (26)! „Je to nesmysl! Připadá mi to, jako by se rozpoutal nějaký konkurenční boj!“ brání se Tereza s tím, že ji chce někdo zničit.

Tereza nyní leží doma, nabírá síly a o ni i jejího syna Samuela se stará maminka Jana. Jisté je jen to, že v noci ze soboty na neděli byla v nemocnici na kapačkách, a že organizátorům nedělní akce v Karlových Varech kdosi ve tři v noci volal, že Tereza nedorazí, že je v nemocnici na kapačkách. „Ten hlas nezněl moc důvěryhodně,“ říkají organizátoři, a dramaturg nedělní akce Jan Jelínek dokonce tvrdil, že se Tereza oficiálně neomluvila.

Podle vysvětlení Pergnerové šlo o kolaps z vyčerpání a přepracování. „Houby přepracování! Terezu s Kykolkou jsme viděli v sobotu večer na přehradě Orlík. Celý den tam popíjeli na nějaké oslavě. To byl zřejmě pravý důvod jejího nočního zhroucení. Už v tom prostě zase jede. Akorát drogy vyměnila za chlast,“ zavolala do deníku Aha! jedna ze čtenářek s tím, že množství alkoholu, který Tereza vypila, bylo určitě větší než malé. „Je pravda, že jsme tam byli. Kamarád měl svatbu. Ale alkohol jsme vůbec nepili, jen jsme si hráli s dětmi,“ tvrdí Terezin nový přítel Jan Mikulecký, přezdívaný Kykolka, o kterém někteří lidé prohlašují, že se měl v minulosti léčit z alkoholismu. „Nikdy jsem na žádném takovém léčení nebyl,“ vrtí hlavou Kykolka.

„Někdo o mně šíří lži a telefonuje je do všech médií,“ stěžuje si Pergnerová. „Přijde mi to, jako by se rozpoutal nějaký konkurenční boj, který má mě, nebo ta média zničit. Jsem totiž rozhodnutá se klidně bránit u soudu,“ smutně dodává Tereza. V neděli dopoledne absolvovala Pergnerová v doprovody Kykolky v pražské Nemocnici Na Františku vyšetření. „Terezka má ošklivou bronchitidu zapříčiněnou přechozeným zápalem plic. Dostala silná antibiotika, a protože odmítla hospitalizaci v nemocnici, má nařízený minimálně týdenní klid na lůžku v domácím ošetření, a pak má přijít na kontrolu,“ řekl nám v neděli odpoledne Kykolka, když Terezu nateklou v obličeji odvážel z nemocnice.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.