Klan Kočkových: Odmítli omluvu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Klan Kočkových: Odmítli omluvu

Václav Kočka
Václav Kočka

PRAHA – Nepřijímáme omluvu! Tak rodina Václava Kočky reagovala včera na tiskové oznámení Bohumíra Ďurička, který se za vraždu Václava Kočky ml. (†40) veřejně omluvil.


„Chladnokrevnou vraždu nazývat incidentem může jen člověk nebezpečného charakteru,“ uvedla rodina v prohlášení. Ďuričko chce podle ní snížit závažnost svého činu.

Motiv vraždy Václava Kočky ml. definitivně odhalí soudní znalci. Měli by říct, zda Kočka svého vraha hoteliéra Bohumíra Ďurička k útoku vyprovokoval a jak. Hlavní bude vyjádření genetiků. Detektivové totiž na místě činu našli krevní stopy více osob. Je-li mezi nimi i Ďuričkova, pak bude zřejmé, že byl před střelbou napaden. Tím se obviněný hájí. Včera rovněž vyšlo najevo, že Kočkovi zaměstnávali bývalého detektiva z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Martina Stolína, který se zabýval Václavem Kočkou a jeho známostmi v ruskojazyčném podsvětí. Následně ho ale Kočka zaměstnal ve své firmě Prostor!



Autor: (zr, kpi)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.