Pěkný trapas pražského magistrátu: Lákal na sado-maso hrátky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pěkný trapas pražského magistrátu: Lákal na sado-maso hrátky!

Na tohle magistrát lákal turisty.
Na tohle magistrát lákal turisty.

PRAHA – Takový skandál snad pražský magistrát ještě nezažil! Deníku Aha! se ozvala řada rozhořčených občanů s tím, že radnice hlavního města na oficiálních internetových stránkách Prahy dělá reklamu podnikům pro homosexuály.


PRAHA – Takový skandál snad pražský magistrát ještě nezažil! Deníku Aha! se ozvala řada rozhořčených občanů s tím, že radnice hlavního města na oficiálních internetových stránkách Prahy dělá reklamu podnikům pro homosexuály, ve kterých se provozuje sex za peníze a často i tvrdé sadomasochistické hrátky! „Vyvodím z toho personální důsledky!“ hřímá teď primátor Pavel Bém (45).

Na magistrátním webu praha.eu vznikla sekce Gayové a lesbičky, ve které se úředníci chlubí vstřícností k sexuální menšině. Šli však až tak daleko, že v adresáři gay podniků inzerovali krom nevinných kaváren a restaurací i minimálně dva nevěstince a jeden sadomasochistický klub. „Pro zpříjemnění času v klubu máme k dispozici houpací křeslo a další erotické pomůcky,“ dozvěděli se například šokovaní návštěvníci magistrátních stránek.

„Je to ostuda. Vyvodím z toho personální důsledky a z webu tyto informace hned zmizí,“ zareagoval na náš dotaz primátor Pavel Bém (ODS) a později v esemesce napsal, že už vynadal redaktorce stránek a situaci dále řeší. A opravdu, během pár desítek minut adresář pro jistotu zmizel úplně. Pokáraná úřednice však zapomněla, že stránky mají i anglickou verzi, a tak se ještě včera odpoledne mohli zahraniční turisté z oficiálních stránek Prahy dozvědět, kam za tvrdým sexem!


Autor: (daz)
Foto – Profimedia.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.