Zloděj se přišel sám udat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zloděj se přišel sám udat!

Gambler během své loupežné výpravy.
Gambler během své loupežné výpravy. (PČR)

PRAHA – Výherní automaty obraly gamblera o milion, tak si »zašel« pro peníze do České spořitelny ve FrýdkuMístku, ale s »bombou«! Odnesl si 10 000 Kč. Po 12 dnech se v něm zřejmě hnulo svědomí a s přiznáním přišel na policii.

Prohrál milion, vykradl spořitelnu a pak…

„24. července před polednem přišel k přepážce spořitelny nervózně vypadající muž s kšiltovkou. Pokladní vyzval, aby mu dala všechny peníze, jinak odpálí nálož, kterou vzápětí vytáhl z tašky. Vyděšená žena mu podala všechny bankovky, které měla na pokladně,“ popsal promyšlenou loupež Ivan Žurovec z policie ve FrýdkuMístku.

Zloděj se na policii přiznal, že ho ke krádeži donutily narůstající dluhy z »výherních« automatů, které se vyšplhaly až k neuvěřitelnému milionu korun. Rozhodl se tedy využít »pomoci« peněžního ústavu... Zhotovil si atrapu výbušniny a vydal se na lup. „Později si však uvědomil bezvýchodnost své situace a šel se raději sám přiznat na policii,“ dodal Žurovec. Nyní je gambler ve vazbě a hrozí mu až deset let vězení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.