Řídil tramvaj smrti! Teď se oženil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Řídil tramvaj smrti! Teď se oženil!

Petr Hroch si včera vzal svoji dlouholetou přítelkyni Kateřinu.
Petr Hroch si včera vzal svoji dlouholetou přítelkyni Kateřinu.

OSTRAVA – Možná by měl teď Petr Hroch (24), řidič ostravské tramvaje smrti, jen truchlit a schovávat se před světem, ale on se oženil. Ani ne měsíc od tragédie, při které způsobil smrt tří lidí, si vzal dlouholetou přítelkyni Kateřinu.


Petr Hroch (24) zabil tři lidi

Třeba právě tenhle důkaz lásky alespoň trochu vyváží utrpení, kterým si teď nešťastný viník nehody prochází...

„Známe se už dlouho. V nemocnici se o mě každý den starala. Minulý týden mi nečekaně oznámila, že se bereme,“ řekl čerstvý novomanžel Petr Hroch.

Svatbu plánovali už dříve. „Známe se už čtyři roky. O tom, že se jednou vezmeme, jsme se bavili už před tou nehodou,“ prohlásila Kateřina Hrochová, za svobodna Bodžárová. „To bylo ale spíše z legrace,“ dodal Hroch, který do obřadní síně vstoupil ještě s rukou v sádře a nedoléčeným zraněním nohy.

Přestože rozhodnutí novomanželů u někoho vzbuzuje rozpaky, oni si za ním stojí. Nechystají ale žádné velké oslavy. „Je to svatba. Ne oslava,“ řekl Hroch. Nicméně oba partneři přiznali, že jejich rodiny byly svatbou překvapeny. „Bylo to opravdu trochu narychlo. Jsem ale ráda,“ rozplývala se nevěsta, která si možná ani dobře neuvědomuje, že první roky manželství by její muž mohl strávit za mřížemi. „Na to zatím nemyslím. Bude to moc těžké,“ řekla novopečená paní Hrochová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšetePolicie už Petra Hrocha obvinila z obecného ohrožení. Při nehodě, která se stala 11. dubna, vjel s tramvají na jednokolejný úsek mezi zastávkami Vřesinská a Zátiší v Ostravě. Tady se proti němu vyřítila další souprava a došlo ke srážce. Zemřeli tři lidé, čtrnáct cestujících utrpělo těžká zranění. Hroch při výslechu přiznal, že udělal chybu.

Myslíte si, že je vhodné, aby se řidič tramvaje smrti oženil právě v této době? Názor můžete vyjádřit v naší anketě vpravo.


Autor: (dom)
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.