Za sadistický sex s dětmi dostal 4,5 roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Za sadistický sex s dětmi dostal 4,5 roku!

Ondřej Martinek si nechával od dětí omotávat penis lepenkou.
Ondřej Martinek si nechával od dětí omotávat penis lepenkou. (ČTK, reprofoto TV Nova)

PRAHA – Šok! Dva vedoucí turistického oddílu, kteří sexuálně zneužívali dvě desítky chlapců při akcích sdružení Malý princ, si včera od soudu odnesli směšné tresty.

Šok! Dva vedoucí turistického oddílu, kteří sexuálně zneužívali dvě desítky chlapců při akcích sdružení Malý princ, si včera od soudu odnesli směšné tresty. Teolog Ondřej Martinek půjde do vězení na čtyři a půl roku, druhý obviněný David Lein si od soudu odnesl jen tříletý trest vězení s podmínkou na pět let. Oba také mají desetiletý zákaz práce s dětmi, a protože trpí homosexuální pedofilií, musejí absolvovat sexuologickou léčbu.

Vše přitom začalo nevinně. Oba zvrhlíci s dětmi ze sociálně slabšího prostředí jezdili jako vedoucí na víkendové a letní tábory. „Ze zdánlivě nevinných her se ale postupně vyklubalo nebezpečné deviantní chování s homosexuálně pedofilním podtextem,“ uvedla policejní mluvčí Eva Miklíková.

Martinek například chlapce v rámci »her na indiány« nutil do sadomasochistických sexuálních praktik. Pod záminkou této hry se nechal přivazovat nahý ke stromu a od hochů se pak nechával mučit. Chlapci mu údajně měli na tělo a genitálie kapat horký vosk nebo omotávat penis lepenkou či přikládat rozžhavené nůžky na různé části těla. Lein zase chlapce fotografoval v pornografických pozicích a dvakrát se s nimi pokusil o anální sex.

Policisté museli vyslechnout přes padesát dětí a nakonec dospěli k závěru, že oba muži jich zneužili ke svým choutkám celkem 22. Přitom nejmladšímu z nich bylo teprve sedm let, nejstaršímu pak 14 let.

„Velice toho lituji, stydím se za to, co jsem dělal, nemůžu to ani vyjádřit slovy. S pokorou a lítostí musím konstatovat, že jsem udělal něco opravdu nehezkého,“ řekl k případu Martinek. Oběma mužům hrozilo až deset let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.